Prosjekt: Kommode!

Kommoden min.

Som sagt i tidligere innlegg så har jeg pusset opp en skuffe kommode
arvet fra min farfar.
Jeg har ikke et "før" bilde av den men det var i farge mørk eik,
en skikkelig tre kommode.

Synes den ble ganske fin til slutt, ta en titt lengre nede =)


Har et par "krakker" som mannen min har laget som jeg vurderer å lage på samme måte.
Greit å ha noe å putle med innimellom.

Kunne også tenkt meg en tallerkenhylle med et par hyller og kroker i bunnen!
Gjerne en som jeg må male selv...
Noen tips til hvor jeg kan få tak i det???
Evnt. en møbelbutikk??

Her kommer noen bilder av prosjektet mitt.
( Herrefred som det regner her i Flekkefjord asså...) Det var jammen meg en hel jobb....Resultatet begynner å merkes..Voilà...Mangler bare hele 10 nye knotter nå så blir det så bra så!

Tips til rimelige knotte butikker ønskes!
Thank`s.

Ha en super fin Torsdag.
Tror kansje jeg tar med mannen til
i Lyngdal.
Har aldri vært der og i dag er det langåpent.
Har hørt det skal være masse lekkert der.
Vi får se da..

Klem
Mona

Kommentarer

 1. God morn og for ens tart jeg fikk på dagen, tusen takk!!!:-) Og du er jo knallflink, kommoden ble kjempelekker!!! Lisbeth Dahl har mange fine knotter synes jeg, men vet ikke vhor de selges der du bor dessverre. Synes du er så heldig som bor nær Landstil, der er det jo så mye fint, spørre de som jobber der kanskje? Ønsker deg en herlig helg! Klem, Marianne

  SvarSlett
 2. så fin den kommoden ble :) !!!

  åssen gjorde du med det slitte tok du på sånn grå og pusset ??? :)

  SvarSlett
 3. Heisan Balke gård. Takk for kommentar, satte pris på det. Jeg er enig med deg ang Lisbeth Dahl, kjempemange fine knotter der. Landstil har også knotter...mange...de koster rundt femtilappen pr stk og jeg må ha 10 stk det er 500; bare i knotter. Litt kjip akkurat på det jeg da men men med litt tolmodighet så får jeg nok tak i noen litt rimeligere til slutt. Ha en kjempefin dag. Klem

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Ble jo kjempefint jo :))))

  brent umbra er ikke det en brun farge eller tar jeg helt feil nå ???? hehe

  SvarSlett
 6. Mona du kan kjøpe knotter av meg til en god pris ;))) hehe....om du liker noen av de jeg har da....bare send meg en mail i tilfelle ;)

  SvarSlett
 7. har bare to typer knotter foreløpig, men om det er noen spes du er på jakt etter? kansje kan bestille vettu neste gang jeg skal ;)

  SvarSlett
 8. Brent Umbra er brun ja...den legger seg liksom inn i sprekker og sånn og får det til å se antikt ut. Jeg har gjort det med en stor rund trebolle også. Den malte jeg hvit, pusset og avsluttet med lasur, ble kjempe bra. Blitt litt hekta og ,maler på alt mulig nå..hehe. Jeg har en til lasurmaling som heter lampesort, tenkte å teste ut den også på noe. Sofabordet får vente litt men jeg har notert meg hva du gjorde med ditt. Ang knotter..Jeg har veeeldig lyst på de hvite med sølv prikker på som du selger men er litt usikker på om de blir for store. Hva tror du vist du ser på kommoden på bildet, vil det passe med 10 av de på den?? Hva vil du ta for 10 stk og evnt hvilket merke knotter kan du skaffe?

  SvarSlett
 9. Takk Therese =) Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 10. Hei på deg og god morgen Mona
  Ja nå er tilbake og det føles som om jeg har vært på et fyllekalas som har vart i flere uker.
  Det er faktisk veldig godt at Løå er over. Jeg har rett og slett glemt bort hele knotte greiene men mamma og de reier nedover igjen på våren og jeg ser at Hilde har knotter så du kan jo kjøpe av henne. Hun gir deg sikkert en bra pris.
  Her har jeg såvidt begynt å finne frem litt julepynt til å pynte med i helga. Jeg har bestemt meg for å ikke begynne pyntingen før 1 advent dette året.
  Jeg ser virkelig frem til helga men først er det en meget travel uke. 3 sen vakter til kl. 17, Personalmøte i morgen kveld kl. 17-15 ( trenger ikke gå hjem etter jobb) julebord med jobben på fredag, ut og gjøre litt julegave innkjøp å lørdag og så Ålgård blomster på søndag. Hvis det passer så ta å kom bort. Det er virkelig verd et besøk og så får man jo 20 % på alle gaveartikler. Skal nok kjøpe et par julegaver derfra.
  Her på hjemmefronten har jeg endelig fått tingene mine fra Løå på plass igjen etter at de har stått der nede i helga. Det var jo rene julaften å få dem tilbake. Flere ting har fått byttet plass etter at de kom hjem.
  Ellers så planlegges julen for fullt og jeg noterer flittig alt jeg vil lage og har lyst til å gjøre.
  Det er en kjekk måned vi går inn i nå.
  Nei nå må jeg få ryddet litt her før jeg skal stikk på jobben.
  Ha en super dag. Så snakkes vi:)

  Masse klemmer fra Elin:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg