Det ene drar med seg det andre....

Hei..

Nytt år og nye muligheter...det tar tid og venne seg til og si 2011, slik er det alltid når man tipper over i et nytt år!
Vi hadde en flott nyttårs feiring med deilig mat, kokken hadde virkelig gjort sitt :)
Starten på det nye året gikk med på og rydde bort litt mer julepynt og koselig besøk av gode venner...når sant skal sies så hadde jeg ikke kommet meg ut av pyjamas buksa enda når vi fikk besøk så vi hadde en veldig "easy" nyttårsdag...! Heldigvis fikk jeg somlet meg inn i buksa etter hvert :)))I romjula startet vi jo med litt ommøblering og det er rart med det at det ene drar med det andre :)))
De fleste kjenner nok igjen den situasjonen...
Plutselig hadde vi en hel vegg som kunne brukes til diverse og jeg var ikke sen med å tenke ut ideèr...


Med en god snekker i hus er det bare å bestille ting en har bruk for og jeg....ja jeg hadde bruk for vindus rammer med hønsenetting. Mannen hadde tatt vare på et par forskjellige vidusrammer til dette formålet og da var det bare å hive seg over når kona blunket så pent hehehe!!!!
Gjett om han utførte dette med glans ;)))
Og jeg ble ferdig med mitt prosjekt..


Jeg kjøpte korset på Landstil i romjula,


"Bastlykta" er fra Princess,


De gamle notisbøkene fant vi i svigers feriehus.

Så til hyllen jeg bestilte hos Landstil,
( Takk til Tone for supergod service :)))))


De små vasene i hylla er også fra Landstil.

Så til til mannens prosjekt,


Rammen er grunnet, malt og pusset for å se slitt ut!

Jeg laget denne "plansjen"..


Jeg brukte et lerret som jeg limte på gamle aviser.
Etterpå limte jeg på avisutklipp som jeg har klippet ut fra lokal avisen,
de består av bilder fra byen vår fra gamle dager.

Jeg ble godt fornøyd med den :)))

Resultatet av veggen ble i landlig stil,Forandring fryder og er en deilig måte og starte det nye året på :))
Noen andre småting har også blitt gjort, 
men det får dere vente med og se :))

Nå skal jeg nyte resten av kvelden :)))
Nyt den du også!!!!

Populære innlegg