Mannen baker…!

Søndag…allerede! Hvor ble denne helgen av??? Dagene har for min del vært fylt med rennende nese og rennende øyne.  En redusert og lite kreativ helg. Med lite kreativ så mener jeg at lite har blitt gjort, føler liksom bare at jeg har “vært” her…i sofaen!!!Jeg fikk gjort litt i går da, rommet som skal bli bad er ryddet. Jeg sorterte rotet og mannen bar det bort….enten opp på loftet eller ned i kjelleren.. Så han måtte gjøre den harde jobben! Men …jeg bistod så mye jeg orket. Tomt er det der nå iallefall.


Nytt år og nye prosjekter! Vi skal lage nytt bad, søknad om et nytt tilbygg skal fylles ut og nå leveres, (kona i hus har fått enda en idè…) og mer om det tar vi etter hvert. Jeg skjønner folk som sier at dette blir en slags livsstil, for det gjør det. Vi elsker å sitte å legge planer for nye prosjekter og se dem bli en realitet. Som jeg har sagt før: Sammen skaper vi drømmer!!!!  Jeg kommer stadig på nye ideèr og er den som tenker mest på utførelsen, mannen er den nevedyktige som utfører mine tanker og ideèr.  Han skjønner alltid hva jeg tenker etter 5-10 kaffekopper og en runde med grubling…da er han klar til innsats og ballen kan begynne å rulle. Hva som skjer i 2011 kan du følge med her på bloggen min.I dag er det grått og trist ute, fint vær ute til å være inne i…..
Mannen baker grove rundstykker, det hender en gang innimellom at han tar til å lage rundstykker helt på egen hånd. Han  koser seg akkurat som meg på kjøkkenet vårt...
Bildene i innlegget i dag er alle fra kjøkkenet :)))
Klokken tikker og går...jeg ser på juletreet vårt...det står der enda...nå føler jeg meg rett og slett treig som ikke har ryddet det bort enda!


På kjøkkenbordet står rester av nøtter og pepperkaker framme i håp om at det skal bli spist opp de nærmeste dagene....
Blir nok ikke noe problem ettersom vi iallefall har en "kakemons" i hus!


På slagbenken har juleputene blitt byttet ut med de vanlige putene,
putene er i samme serie som gardinene.
Fra Svanefors!


Jeg får sitte her litt og titte på juletreet,
kansje stiger energien litt utover dagen så jeg kan ta fatt på det :)))


Rundstykkene står til heving og jeg gleder meg til smaken av nylagde
rundstykker med gul ost på :)))
Takk mannen min for at du disker opp her i dag, love you!!!!

Ha en fin Søndag...
Klem
Kommentarer

 1. så flink mann du har.. som baker... og den deilige duften sprer seg i huset da..

  ikke kjekt når formen ikke er på topp..

  men nydelige bilder deler du med oss..
  '
  god bedring og ha en fin kveld.

  klemmer

  SvarSlett
 2. Herlige bilder du viser Mona og så heldig med nybakte rundstykker av mannen selv. Det kaller jeg luksus!!
  Nydelige puter i slagbenken, de likte jeg:-)

  God bedring, håper du kommer deg

  Klem Agnes

  SvarSlett
 3. Har du sett så flott kjøkken!! Det var veldig stilig!! Veldig stilig med så mye glassdører!! :)

  Likte bloggen din veldig godt - la deg til å følger :)

  Ha en fin uke :) Klem Malin

  SvarSlett
 4. Hej!
  Vad fint du har det!
  En väldigt fin kök!
  Och em mysig blog har du.. Kul att hitta hit!
  Ha en bra vecka!
  Kram

  SvarSlett
 5. Tusen tusen takk for kommentaren inne hos meg, ble ganske rørt jeg:-)
  Tenker på din situasjon, og da er det ikke mye å skrive om min, det er jo selvvalgt. Håper at du finner en løsning som kan passe for deg og at det kan gjøre deg glad. Kan tenke meg at det var vanskelig å si opp en jobb du har vært i i 17 år, men fungerer det ikke så er det jo en ting en er nødt til å ta hensyn til.
  I dag har jeg fått malt, kost meg med bloggen og slappet litt av. Det er ganske så uvant for meg å være hjemme alene. Minsten er i barnehagen og den eldste er på skolen.

  Håper du har en god dag og jeg gleder meg såå til å se hvordan badet ditt blir.

  Gode klemmer herfra

  SvarSlett
 6. hei..
  så utrolig flotte bilder du viser... fin blogg!

  SvarSlett
 7. Så fine bilder, og søte detaljer fra kjøkkenet ditt:) likte veldig godt slagbenken din:) klemmer

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg