Mannen baker…!

Søndag…allerede! Hvor ble denne helgen av??? Dagene har for min del vært fylt med rennende nese og rennende øyne.  En redusert og lite kreativ helg. Med lite kreativ så mener jeg at lite har blitt gjort, føler liksom bare at jeg har “vært” her…i sofaen!!!Jeg fikk gjort litt i går da, rommet som skal bli bad er ryddet. Jeg sorterte rotet og mannen bar det bort….enten opp på loftet eller ned i kjelleren.. Så han måtte gjøre den harde jobben! Men …jeg bistod så mye jeg orket. Tomt er det der nå iallefall.


Nytt år og nye prosjekter! Vi skal lage nytt bad, søknad om et nytt tilbygg skal fylles ut og nå leveres, (kona i hus har fått enda en idè…) og mer om det tar vi etter hvert. Jeg skjønner folk som sier at dette blir en slags livsstil, for det gjør det. Vi elsker å sitte å legge planer for nye prosjekter og se dem bli en realitet. Som jeg har sagt før: Sammen skaper vi drømmer!!!!  Jeg kommer stadig på nye ideèr og er den som tenker mest på utførelsen, mannen er den nevedyktige som utfører mine tanker og ideèr.  Han skjønner alltid hva jeg tenker etter 5-10 kaffekopper og en runde med grubling…da er han klar til innsats og ballen kan begynne å rulle. Hva som skjer i 2011 kan du følge med her på bloggen min.I dag er det grått og trist ute, fint vær ute til å være inne i…..
Mannen baker grove rundstykker, det hender en gang innimellom at han tar til å lage rundstykker helt på egen hånd. Han  koser seg akkurat som meg på kjøkkenet vårt...
Bildene i innlegget i dag er alle fra kjøkkenet :)))
Klokken tikker og går...jeg ser på juletreet vårt...det står der enda...nå føler jeg meg rett og slett treig som ikke har ryddet det bort enda!


På kjøkkenbordet står rester av nøtter og pepperkaker framme i håp om at det skal bli spist opp de nærmeste dagene....
Blir nok ikke noe problem ettersom vi iallefall har en "kakemons" i hus!


På slagbenken har juleputene blitt byttet ut med de vanlige putene,
putene er i samme serie som gardinene.
Fra Svanefors!


Jeg får sitte her litt og titte på juletreet,
kansje stiger energien litt utover dagen så jeg kan ta fatt på det :)))


Rundstykkene står til heving og jeg gleder meg til smaken av nylagde
rundstykker med gul ost på :)))
Takk mannen min for at du disker opp her i dag, love you!!!!

Ha en fin Søndag...
Klem
Populære innlegg