Vi løste problemet…

Etter noe om og men har vi funnet ut av løsningen på badet. Det blir vinduer , og det blir faktisk to stykker. Mannen tegnet opp badet i en type målestokk på et ark og laget møbler i samme type målestokk  å så klippet han ut. Dermed satt vi og plasserte møbler fram og tilbake for å finne løsninger. En utrolig grei måte og løse problemer på…
Vi er i mål og jeg kjenner at skuldrene har senket seg og den gode følelsen sitter i magen, dette blir bra! Jeg har dannet meg bilder i hodet av resultatet og det må jo tyde godt…
I dag har jeg fjernet julegardiner og stjerner fra vinuduer, bare treet gjenstår. Det tar jeg muligens i morgen. Jeg har vært ganske så tappet for energi etter romjulens sysler så i dag har jeg hatt en god dag. Rommet som skal bli bad må ryddes og jeg har begynt så smått.
En gammel singer symaskin stod på dette rommet, den fant mannen min på søppeldynga tidlig i vår når han leverte et lass rivningsmateriale. Utrolig hva folk kvitter seg med..
Denne kan kona ha tenkte han goingen min Smilefjes
Januar 2011 181
Den er ikke helt inntakt og har sine slitasjer men dekorativ er den…
Januar 2011 177

Det hjelper å rydde litt å finne fram skjulte skatter..
Januar 2011 174
Målet er å få tømt dette rommet i løpet av helgen for i neste uke skal det rives vegger og inventar så bare skallet blir igjen…
Januar 2011 184
Jeg gleder meg sinnsykt til å få nytt bad. Badet vi har nå er ikke helt oppe å går…dusjdørene henger å slenger , nesten så en bare går og venter på at de skal falle av…
Enn så lenge så krysser vi fingrene for at ikke det skjer for vi trenger at de henger på plass en god stund til.
Ellers her i heimen så er det akkurat nå stille omgivelser. Mannen er straks ferdig for kvelden med sine oppgaver, sønnen min ser på film i stua med meg mens jeg blogger.
Tenåringen er i kjelleren med kompis besøk…
I dag fikk vi 15 cm med snø og snille svigerfar har vært og måket veien vår med snøfreser så det var en godt fornøyd mann som kom hjem fra jobb i dag når veien var ryddet…
Januar 2011 188
Gid jeg hadde hatt et nytt Interiørblad og kost meg med i kveld, jeg gleder meg veldig til ny inspirasjon som ikke inneholder Jul..
Noen som vet når det er nye blader i hylla????
Januar 2011 173
Gleder meg til nye blader…heller blader enn Tv…hva mener du????? Er du avhengig av Tvèn???

Nyt kvelden alle dere som titter innom meg. Tusen takk til dere som legger igjen en hilsen, det er så koselig å lese, jeg setter pris på det!!!
Klemmer

Kommentarer

 1. ÅÅÅ dette blir spennende å følge med på... gleder meg virkeig til å se når den tid kommer..

  skjønner godt du gleder deg..

  Ønsker deg en fin kveld.. nydelig symaskin foresten..

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Å så kjekt å høre at dere har kommet så langt med planleggingen av badet. Misunner deg hi hi, hos oss har den ene dusjdøren falt ned, så vi har måttet henge opp ett midlertidig dusjforheng, det duger men ikke noe mer. Det har vært sååå utrolig travelt i det siste at stua har stått på stedet hvil og mannen i huset har hatt betennelse i ribbena, sååå her gjelder det å være tolmodig. Men fra mandag av, ja da skal mor i huset fram med malekosten og få malt ferdig taket. Ett steg videre...

  Gleder meg til å følge deg og badet ditt framover

  Gode klemmer herfra

  SvarSlett
 3. Deilig å endelig ha bestemt seg, høres spennende ut! Spesielt med de to vinduene. Gleder meg til å se bilder runderveis og av det ferdige resultatet! LYKKE TIL!

  Singer-maskinen er kjempedekorativ! Så omtenksom mann du har!

  Jeg har funnet noen nye utgivelser i hyllene den siste uken, BoligDrøm og ..ja.. ett til, samt at jeg har fått Bolig 123 i postkassa. Men de er du kanskje ferdig med alt? Hihi... Så tv`n er jeg ikke avhengig av, nei, men jeg har noen serier jeg følger med på; Criminal Minds, The Mentalist og Roselli & Isles. Dessuten er jeg glad i film i helgene og da veldig gjerne skikkelige gode skrekkfilmer! :o)

  Vinterstid har det sin sjarm å sitte under pleddet med noe godt i koppen, fyr på peisen, og et koslig blad eller en film.

  God helg!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 4. Hei!

  Så spennende det skal bli å følge baderomsprosjeket deres. Som alt annet vi kan se av bloggen din, så blir nok badet også veldig bra :)

  Jeg var til dels tv slave, men har heldigvis bedret meg og kastet meg over lesebølgen. Bøker og blader slukes med stor interesse! Men jeg klarer likevel aldri ha oversikt over hva som blir utgitt når....

  Broren min har en singer maskin som jeg har siklet på en stund. Lysten på den ble ikke mindre etter å ha sett de fine bildene av din maskin.

  God helg! :-)

  Klem Linda

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg