Lille speil på veggen der...

Hei!!!
Sønnen min satt her i stua i går og tittet rundt...
"Mamma....hvorfor er det så mange speil her i stua????? Det er speil alle veier!!!!!! "
Hmmm...si det du gutten min, "Jeg er veldig glad i speil..."
" Jammen Mamma...uansett hvor jeg ser så kan jeg se meg selv i et speil...!!!!"
"Jammen sønnen min det er så koselig å ha speil rundt...om et par år til så går du kansje og speiler deg hele tiden og retter på hårstråene:)))))..." ( Han blir 12 år denne uken og var ikke helt enig i den biten....=)


Når det er sagt så må jeg innrømme at jeg er svak for speil..
Små og store...
De gir et rom en helt spesiell romfølelse og gjør at et lite rom kan virke større..


I stue og spisestue har jeg tilsammen 5 speil..
2 store og 3 små...
Lysekronene reflekterer så fint i speilene og er så nydelig.


Den store klokken på veggen gjenspeiler seg i speilet..
Åh...ja jeg liker speil..


På veggen, stående på gulvet, på en kommode.... speil er for meg et "møbel"...

I spisestuen er det et stort et som gjenspeiler hele stuen,


Og utsikten ute...

I gangen er det et must med speil..
Både den innerste gangen og yttergangen..Etter spørsmålet om speil kom et annet spørsmål..
" Mamma? Hvorfor har vi så mye ting på alle veggene, det er noe over alt..!!!"
Hmmm.." Jo vennen min...er det ikke fint???"
" Jammen...Hallo...det er jo så mye!!!!"
"jammen jeg liker det sånn, jeg liker ting og tang."
Jeg LIKER lysestaker, speil, puter, pledd, bilder, rammer osv...
Det er min greie!!
Du sønnen min liker traktor, gravemaskiner, fotball, musikk, skating osv..
Vi er alle forskjellige og det skal vi være glade for ellers hadde verden blitt et kjedelig sted!!

I dag fikk du et innblikk i min lille "speilhule"..
Så lurer jeg litt på hva DU MENER???
Har du mange speil stående???

Nei nå er det på tide å "føne" håret...Ser ut som et troll her jeg sitter:)))

Nyt kvelden alle dere goinger som finner veien hit til meg:)))


Kommentarer

 1. Det er jo så vakkert med speil. Likte spesielt godt det øverste.
  Ha en fin dag.
  :) Susanne

  SvarSlett
 2. Hallo!!!! Nja, jeg er også glad i speil, men har nok ikke så mange.... nå lenger. Det var flere før. men ting på veggene.... HA-HA-HA, Nå tror jeg at jeg har tre centimeter fri vegg, he-he. Og de skal fylles de også:DDD Jeg er allergisk på tomme veggflater, og det gjelder gulvet også:DDDD Ha en flott uke:DDD klemz

  SvarSlett
 3. Speil må man ha! :-) Jeg var så heldig å gjøre et kupp i en interiørbutikk. De hadde et digert speil i jernramme, men det hadde knust. I utgangspunktet kostet det over 2000.-, men jeg fikk det for to hundre. Betalte ytterligere 200.- for nytt speil i rammen, og nå er det godt som nytt. Men det er en utfordring å få hengt det opp, for det er blytungt.

  SvarSlett
 4. Ja til speil!! Gleder meg til stuen er ferdig og vi har fått bodd oss litt inn, ja da skal det opp noen speil her også. Må bare tenke litt igjennom hvor viss de skal opp på veggen. Vil ikke ha så mange spikerhull med det første, før slo jeg bare inn spikere hvor og når alt etter hi hi.

  Ha en god kveld

  Klem Agnes

  SvarSlett
 5. hei. elsker speil, har noen vi å..hihihi nydelige bilder av alle dine speil, skjønne speilinger,
  ja disse barna kan spørre...koselig da.
  ønsker deg en flott kveld.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Samme hos meg, eeelsker speil! Har 3 stk i stua, skulle gjerne hatt flere...men har ikke plass. Flotte bilder du har tatt, du har det så fint! :)

  SvarSlett
 7. Hei igjen:DDD Det viktigste jeg lærte på fotokurs i sommer var følgende: Les bruksanvisninga!!!! Så da jeg kjøpte nytt kamera for 10 dager siden, så var det det første jeg gjorde: Leste bruksanvisninga. Og så kunne jeg begynne å fikle på kameraet:DDDDD Ellers har jeg fått tak i to flotte fotobøker, som jeg lærer mye av:DDDDD Den ene viser bilder, den andre viser innstilninger:DDD Til sammen er de unike:DDD Og så handler det om objektiver, og de er det morsomt å leke med, når man vet hva man skal gjøre:DDD Det neste blir et stativ, som er litt bedre enn billig-stativet fra Jula, samt et ekstern blitz..... og et zoomobjektiv til, så Gubben og jeg slipper å slåss om det, he-he. Takk for ros:DDDKlemz

  SvarSlett
 8. Hei.
  Så mange lekre speil du har,
  det er så flott i huset ditt
  at jeg blir rent sjalu.
  Ha det fint.
  Klem:)

  SvarSlett
 9. Heisann!;) hvor har du kjøpt hyllen med speil på? Du har det så fint !;)

  SvarSlett
 10. Hehe, hærlig ;))

  Og speilene dine er jo bare så flotte!! ;)
  Syntes det er spesielt fint når lysekroner speiler seg i speil. Får liksom ei ekstra ei da, og jeg eeeelsker jo lysekroner, hehe ;))

  Nydelig hos deg!! Men det har jeg jo sakt 100 ganger før ;)

  God klem!!

  SvarSlett
 11. hihi, herlig♥

  Speil er veldig fint, jeg har ingen i stua jeg :(
  Er på jakt etter det perfekte speilet å ha på veggen her jeg å, men dukker nok opp snart!
  Har faktisk bare 3 speil i hele huset når jeg tenker meg om .. hmm.. ett på badet, ett på toalettet og ett i gangen!
  Tror jeg må skaffe meg noen speil jeg!

  Ha en fiiiin Tirsdag,
  Klem Jatte♥♥

  SvarSlett
 12. Det er et must med speil..og det er fint.. har man store speil får man jo følelsena v at rommet er større også..
  Herlig når de spør-. de skal være nysgjerrige.

  klemmer 0)

  SvarSlett
 13. Så gøy det var å se alle speilene dine. Du er utrollig flink til å få det fint rundt deg. Jeg hadde nok litt mer speildilla før, men har selvfølgelig ett og annet speil enda.
  Ha en flott tirsdag :)
  Yvonne

  SvarSlett
 14. God morgen du vakre:)

  Heimen din kler SÅ godt alle speila og pynteting:)
  Du har det berre SÅÅÅÅÅÅ vakkert!

  Klart vi MÅ ha speil..Eg manglar litt veggplass,men no nærmar det seg tilbygg på stova og rom til lisje bror..Så då kjem det endeleg meir veggplass...Så vi kan FYLLE opp;)Hihi:)

  Takk for gode ord♥

  Ønskar deg ein fin tydsag:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 15. Så utrolig mange fine bilder!! Mange flotte speil og pynteting!! Ble sittende å se lenge på hvert enkelt bilde nå! Flott smak! :D Likte veldig godt speilet du hadde på første bilde du viste, hvor er det fra?

  Speil gjør utrolig mye med ett rom, er som du sier! :)

  Klem

  SvarSlett
 16. Hej igen!

  Oj vad fina bilder du har igen att visa!
  Du är så duktig på det och har så mycket fint i ditt hem!

  Ha en bra tisdag!

  Kramar Sirpa

  SvarSlett
 17. Speil er virkelig flott. Det kan du få min underskrift på.

  Av de andre tingene du nevner, er det også mye som er min greie. Lyse staker, nips, puter og masse fint på veggene.

  Klem

  SvarSlett
 18. Jeg liker også speil men har bare ett i stuen. Kommer jeg over det perfekte blir det med hjem :)

  SvarSlett
 19. Hej
  så fina inspirerande bilder
  vilken fin gammal symaskin
  oj så mycket vackert du har
  Må så gott
  Kram Tina

  SvarSlett
 20. Ja, speil er virkelig et must , det er helt sikkert !!! Det er vel de nye bildene sammen med wallstickers ;)
  NYDELIG HJEM , du har - klem A

  SvarSlett
 21. Så sonen din tycker du ahr för mycket på väggarna...:) kan ju inte låta bli att le..:) di barnen...nu får du hjälpa mig, vad är rundstykker som ni äter..ingen aning vad du menar, nu behöver jag översättning....:-) ha en fin kväll, klemmer

  SvarSlett
 22. Nydelig med speil!! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det nederste speilet? Og hvor stort det er? Er på utkikk etter et slikt til min egen stue :-)
  Kjempefin blogg, her var det masse inspirasjon!!

  SvarSlett
 23. Hei Anony.: Hyllen med speil er fra Landstil:))

  Ingvill: Beklager at jeg ikke har svart før nå, glemte det litt bort.
  Det siste speilet er fra Ikea, type Hemnes! Du finner det på Ikea sine sider, størrelsen:))
  Ha en fin Torsdag. Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg