Noe går ut og noe kommer inn...

Jepp...du leste riktig! Det "noe" som er ute er juletreet. I did it!!! I går ettermiddag tok jeg litt etter litt og plukket ned fra juletreet, det ble ribbet for pynt og lys. Det føles deilig og fått bort siste rest av jula.
Og når man tar bort noe så har man ny ledig plass og den plassen hehe..ja den forblir ikke tom lenge. Jeg utnytter vær et sted til stilleben :))))Jeg var så heldig like før jul og få en nydelig mugge/kanne av min pappa. Han er blitt ganske så påvirket av sin datters søken etter gamle ting så han holder øynene åpne. Hans søster driver og rydder opp litt i hjemmet og der stod denne vasen bortgjemt. Den er arvegods etter min farfar og farmor. Pappa fikk vasen av sin søster og ga den videre til meg, ettersom han hadde meg i tankene når han fikk den. Den har sprukket et sted og blitt limt men slike ting har for meg ingenting å si...
Tusen takk pappa! Den står her nå i all sin prakt i stua.


Jeg liker gamle ting med historie.
Etter hva min pappa har fortalt meg så er denne vasen fra ca. 1943,
altså ca. 68 år gammel...en unik gjenstand.
Vasen er fra bryllupet til min farfar og farmor.Nydelige detaljer på håndtaket.
Pappa er usikker på om vasen ble gitt mine besteforeldre i gave til bryllupet
eller om min farfar kjøpte denne i gave til sin kone.
Enten eller...nydelig er den og spesielt for meg å ha en slik ting etter mine besteforeldre.


Blomstene i muggen er kunstige og selges i disse dager på Nille.
Jeg er ikke klar for å tenke på vår enda for det er jo enda så lenge til,
men litt vårlige farger er jo ikke ikke så dumt i Januar mnd.
En gråværs måned!Over til Badet!

Jeg er nå på jakt etter 2 stk GAMLE vindusrammer med 8-10 stk små glass vinduer i...
Vist noen i Vest Agder vet om noen som har slike som jeg kan kjøpe så 
blir jeg veldig glad vist du sender meg en mail...
Finn.no har ikke så mye å velge i akkurat nå *sukk*


Rommet er ribbet og rivingen av innvendige vegger startet
nå i ettermiddag.


Sitatet på ryggen til mannen passer perfekt!

"Vi Bygger Trivsel" for det er nettopp det vi gjør..
Bygger Trivsel..
( sitatet er fra mannens jobb, Built...)

Sørlandet i dag har hatt en skikkelig gråværs dag med glatte veier så jeg avslutter dagens innlegg
med et bilde fra helgen (fredag) da vi hadde nydelig vær...


Nyt kvelden og ha en fin uke...
Klemmer


Kommentarer

 1. Nydelig mugge, det er så kjekt med slike gamle ting som har historie. Samme her, bryr meg ikke om det er ett skår eller litt limt. Min mor har ett vaskevannsfat og mugge fra min farmor og farfar. Muggen har ett skår som er limt, men det betyr ingenting. Det er nemlig jeg som skal arve det en gang.
  Klem Agnes

  SvarSlett
 2. Hei!! Jeg trenger hjelp!!!! Etter at jeg kjøpte meg et domene, så har alt bare blitt krøll på bloggen. Innleggene mine kommer bare ikke ut. Jeg må derfor be alle som har lyst til å fortsette å følge Hjertedamas blogg, å legge inn adressen på nytt! Jeg håper at det hjelper. jeg har lagt ut et innlegg nå i kveld:DD klemz
  http://www.hjertedamasblogg.com/

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ så fin mugge.. skjønne farger og en herlig fasong... passet veldig fint til å brukes som en vase..

  spennende prosjket Bad..

  klemmer =)

  SvarSlett
 4. Helskjønn mugge,har en i samme fasong men den er sort og litt skadd. Du legger alltid ut så lekre bilder du.
  Klem:)

  SvarSlett
 5. heisann så spennende med nytt bad da!! utrolig flott vase/mugge du har på bildet!

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg vet ikke hvilken innstilling jeg bruker på kameraet, jeg zoomer inn og ut til jeg blir fornøyd, og så tar jeg bildet. Det blir mange bilder med denne teknikken, men har ikke peiling på hvithet og iso osv. Men en ting vet jeg, for å ta slike nærbilder må det alltid dagslys til.

  Ser du er godt i gang med planleggingen av badet, er vanskelig å få tak i slike vinduer med sprosser ja, jeg ønsker deg lykke til, jeg gleder meg til å se hvordan badet blir til slutt. :)

  SvarSlett
 7. For en fantastisk mugge! Å arve noe slikt etter familiemedlemmer er virkelig hyggelig :) Og vi er virkelig stolte av hvor fint blomstene våre kommer frem i muggen din - takk for at du deler, det ble helt nydelige bilder! Faktisk - om vi får lov, så vil vi gjerne linke til bloggen din fra vår blogg/facebook for å vise hvor fint man kan gjøre det. Avventer din tilbakemelding på om du synes det er okay først, naturligvis! Ønsker deg uansett en strålende dag! (Om du vil nå meg på mail er det astrid@nille.no)

  SvarSlett
 8. Hej

  Hvor er de smukke, dine rammer. Og billederne fra Den gamle by passer perfekt i dem.

  God fornøjelse med din projekter :o)

  Birgitte (www.Froeken-Anker.dk)

  SvarSlett
 9. ...og da har vi lagt ut innlegg på vår blogg med link til din blogg og med dine vakre bilder! Takk for at vi fikk dele!

  Ønsker deg en strålende kveld!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg