Noe går ut og noe kommer inn...

Jepp...du leste riktig! Det "noe" som er ute er juletreet. I did it!!! I går ettermiddag tok jeg litt etter litt og plukket ned fra juletreet, det ble ribbet for pynt og lys. Det føles deilig og fått bort siste rest av jula.
Og når man tar bort noe så har man ny ledig plass og den plassen hehe..ja den forblir ikke tom lenge. Jeg utnytter vær et sted til stilleben :))))Jeg var så heldig like før jul og få en nydelig mugge/kanne av min pappa. Han er blitt ganske så påvirket av sin datters søken etter gamle ting så han holder øynene åpne. Hans søster driver og rydder opp litt i hjemmet og der stod denne vasen bortgjemt. Den er arvegods etter min farfar og farmor. Pappa fikk vasen av sin søster og ga den videre til meg, ettersom han hadde meg i tankene når han fikk den. Den har sprukket et sted og blitt limt men slike ting har for meg ingenting å si...
Tusen takk pappa! Den står her nå i all sin prakt i stua.


Jeg liker gamle ting med historie.
Etter hva min pappa har fortalt meg så er denne vasen fra ca. 1943,
altså ca. 68 år gammel...en unik gjenstand.
Vasen er fra bryllupet til min farfar og farmor.Nydelige detaljer på håndtaket.
Pappa er usikker på om vasen ble gitt mine besteforeldre i gave til bryllupet
eller om min farfar kjøpte denne i gave til sin kone.
Enten eller...nydelig er den og spesielt for meg å ha en slik ting etter mine besteforeldre.


Blomstene i muggen er kunstige og selges i disse dager på Nille.
Jeg er ikke klar for å tenke på vår enda for det er jo enda så lenge til,
men litt vårlige farger er jo ikke ikke så dumt i Januar mnd.
En gråværs måned!Over til Badet!

Jeg er nå på jakt etter 2 stk GAMLE vindusrammer med 8-10 stk små glass vinduer i...
Vist noen i Vest Agder vet om noen som har slike som jeg kan kjøpe så 
blir jeg veldig glad vist du sender meg en mail...
Finn.no har ikke så mye å velge i akkurat nå *sukk*


Rommet er ribbet og rivingen av innvendige vegger startet
nå i ettermiddag.


Sitatet på ryggen til mannen passer perfekt!

"Vi Bygger Trivsel" for det er nettopp det vi gjør..
Bygger Trivsel..
( sitatet er fra mannens jobb, Built...)

Sørlandet i dag har hatt en skikkelig gråværs dag med glatte veier så jeg avslutter dagens innlegg
med et bilde fra helgen (fredag) da vi hadde nydelig vær...


Nyt kvelden og ha en fin uke...
Klemmer


Populære innlegg