Bad del 1 ...( Fjellgaten 5 ) !

Heisan !

Herrefred som dagene bare suser avgårde. Om 4 uker må vi være inne i huset vi pusser opp og det føles bare så alt for nærme. Det er så mye som gjenstår ! Fokuset nå er å få ferdig badet og få inn rørlegger så vi har vann, do og dusj. Da kommer man langt. Vi blir nok ikke ferdig med listing men det kan vi ta mens vi bor der. Tenker det er bare å fortsette pakkingen i Tverrteigen og pakke ut i neste hjem.

På badet holder Epoxyhuset på med sine produkter. Epoxyhuset har holdt det gående i 12 år og de holder til i Stavanger.
De legger Epoxygulv og Beton Cire ! PÅ gulv kan du få en shiny og blank look med epoxy eller du kan velge den røffe looken med betonlook. Det er kun fantastien som setter grensen her og det er så mye kult som kan gjøres med disse produktene. Du får god hjelp og veiledning av Helge på Epoxyhuset dersom dette er noe av innteresse.
Det er mye inspirasjon på nettsiden deres. Alt i fra gulv , industri og bad, trapper, innredning osv. !
Beton Cire som vi har valgt begynte de med for 5 år siden. Dette er et produkt som blir mer og mer brukt og det er et godt alternativ til fliser. Beton Cire er fransk og betyr " polert betong " ! Den er opprinnelig designet av den Amerikanske Marinen for å beskytte skrog og dekk av sine krigsskip. Overflaten er vannavstøtende og perfekt i bruk i høyt traffikerte områder som bad og kjøkken. Den er tilgjengelig i et bredt spekter av farger og kan ha en høyglanset finish, satin eller matt finish. Etter legging blir den forseglet for å unngår flekker og for beskyttelse !

Det geniale med dette produktet er at dersom du pusser opp et litt eldre hus og vil fornye et bad som har fliser som er utgått på dato kan du enkelt fornye badet på kort tid.
Du trenger ikke rive ned og meisle bort gamle fliser, bygge opp igjen og legge ny membran. Spar tid og legg Beton Cire.
Veggene primes da godt opp og smøres inn med en sparkel lignende masse, først ett strøk og etter det er tørt smøres enda et strøk på. Massen bygger ca 2mm på veggen.
Når massen er helt tørr så pusses den og påføres en forseglende lakk.
Tørketiden etterpå er ca 1 døgn og den trenger ikke vedlikehold etter tid ettersom den er meget slitesterk.
Prosessen :

Vegger primes !
1 strøk påføres ! Jeg valgte fargen Lys Betong.


Før den er tørr ser den ut som vanlig betong ! Etter første strøk et påført så etter pusses den for rette, fine linjer og det blir effekt på veggen.


Så starter tørketiden for første strøk !Strøk nummer 2 påføres dagen etter ! På bildet under ser du hvor mye veggen hadde lysnet over natten etter første strøk. Tørketiden for strøk 2 fortsetter. Beton looken blir mer fremtreden !Vegger og benkeplate skal nå pusses og lakkes så er de ferdige. Resultatet får du her på bloggen min 😊 Det blir så kult og jeg kan virkelig anbefale dette dersom du vil gjøre badet ditt nytt og fresht !
Kontakt Helge på Epoxuhuset dersom du vil vite mer. De reiser hele landet rundt og gjør denne jobben for deg 👍🏻

Her ser du et kult gulv på en resturang i Oslo !Du kan få lagt et stilig bord 👌🏼


Det er masse inspirasjon på Facebook siden til Epoxyhuset og Beton-Cirie så gå inn og ta en titt !

Jeg gleder meg til å vise dere mer !

Ha en fabelaktig kveld😀

-Mona


Kommentarer

Populære innlegg