Dette må dere bare se ;)

Himlarum.se...
En nettside som anbefales å besøke.
En meget kreativ dame som pusser opp eldre møbler og setter
sitt eget personlige preg over dem..

Resultatet er slående vakkert.
Disse møblene er noe av det vakreste, flotteste, råeste
og kuleste jeg har sett på lenge,
og ikke minst så utrolig unikt.

Jeg "lånte" noen bilder på nettsiden til Himlarummet
for å dele med dere som er innom her..


La deg friste....
Vakkert ikke sant...
Lyst å se  mer ta en titt her
eller her ...


Ha en super Onsdag`s kveld ;))

Klem fra


Kommentarer

 1. Her var det utrolig masse flott,og masse inspirasjon!Takk for tipset!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 2. Åhhh, så fint du gjort med bilder från min blogg!!! Du är så snäll och duktig! Tusen tack!
  Jag lägger en länk hos mig till dig också! :-)

  Stor klem
  Ann-Helen

  SvarSlett
 3. Jøss og jøss. Dama har tydeligvis grep om tingene.

  Den bloggen skal jeg innom senere.

  Stor takk igjen for koselig kommentar på bloggen min.

  Klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! Gøy at du så kortene mine hos Landstil og at du synes de var fine, og jeg misunner deg som har vært innom der. Alle de unike franske møblene er jo en aldri så liten opplevelse å gå å titte på.Jeg bor dessverre 1 1/2 time fra Moi, så det er ikke ofte jeg er der. Men jeg har aldri gått ut derfra uten å kjøpe noe, så det er kanskje bra for lommeboka mi at jeg bor et stykke unna. Jeg tror jeg må titte på bloggen du anbefaler.God natt og sov godt:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg