Påskeferie =)))

Så er vi kommet til påsken kan en vel si...
Mange begynner påskeferien denne helgen, det gjør min mann ihvertfall.
Det blir litt jobbing på Villa Tverrteigen de første dagene i neste uke men så barer det avgårde til mine foreldres hytta, vårt andre hjem. Vi ser veldig fram til hyttekosen med gutta våre. Alle drømmer vel nå om en skikkelig vårfølelse med skinnende sol og kansje en aning brunfarge i ansiktet av påskesolen. Vi krysser fingrene og håper =)) Sol ute, sol i sinnet trallala...
En klar ting til påsken er... PÅSKEEGGET....fylt til randen av godis....bare må ha ;)
Hva er vel bedre da enn at alle butikkene selges smågodter til nesten halv pris, det høres jo så billig ut at vi like godt nesten kjøper dobbelt så mye enn det vi hadde tenkt...og SPISER å spiser...!
Jeg gleder meg allerde ;)
Har du faste tradisjoner for påsken???

Villa Tverrteigen:

I dag skal det støypes grunnmuren, været er ikke akkurat det beste men vi får satse på at det går bra.
Ringmuren må stå et par dager til tørk så i helga blir det en liten tur til Kristiandsand.
Tenkte vi sko handle fliser til kjøkkenet så er den tingen også i boks. Vi har allerede bestemt oss for hvilken type så da er det vel ikke noe å lure på.
Ikke en tur uten og besøke en butikk som jeg liker og denne gangen tenkte jeg vi sko ta turen innom Anna`s rom i Søgne. Har aldri vært der og blir spennende og se hvordan den er, i følge bloggen til Anniche så er den virkelig verdt et besøk =)
Jeg driver og maler i denne kjellerstuen...
TTT= Ting Tar Tid.
For en putlejobb men så blir nok resultatet bra.
Her er litt bilder.


Skapene grunnes for deretter å males eggehvite, det samme gjøres på brystpanelet.

Bildene fra utsiden er litt mørke for de ble tatt i "skumringen",

Her er det snart en mur....jippi...
Takk til Pappa for god hjelp, vi setter veldig pris på hjelpen din =)
( jeg vet at mamma og pappa er faste lesere av bloggen min)

Nå tar jeg helg!

Jeg ønsker alle dere som titter innom en strålende flott helg.
Ta vare på hverandre ;)Klem fra

Populære innlegg