Zink hus fra Sofie`s Villa..

Hei,

Sofies villa reklamerte på Bloggen for zink hus som var ankommet butikken..
Jeg var da rask med å sjekke ut hvordan disse så ut ettersom jeg også hadde lyst å bli den heldige eier av disse. Før jul så oset jo bloggene av zink hus fra walters og de var jo så vakre med lys i...
Zink husene fra Sofies villa var fra Chic Antique og rimelige i pris. De var jo ikke så store som de fra walters.co men allikevel kule.
De har de i tre forskjellige størrelser og jeg bestilte det største og det minste. I dag var jeg på posten og hentet de. Jeg bestilte de på mandag tror jeg så det må jeg si var kjapp levering. Så nå er jeg lykkelig eier av to små nusselige zinkhus...

Ønsker du å bestille så kan du gjøre det Her


Villa Tverrteigen:
Siste del av forskalingen skal gjøres i ettermiddag utenfor huset vårt og i morgen blir det forhåpentligvis støyping av grunnmuren, Så til uka kan reisverket til nybygget starte vist det lar seg gjøre =)))

Ønsker alle som titter innom meg en kjempeflott dag.
Klem fra

Kommentarer

 1. Hei hei Mona,
  Ja disse zinkhusene er kjempefine. Jeg kapret meg et stort ett før jul - som jeg aldri rakk å hente på ZanZ før jul... så den fikk jeg ikke før i feb!!! Men, hyggelig nok at de fortsatt er like populære. Jeg falt pladask for disse! :)
  Stå på videre med huset ditt - så herlig med SÅ mye plsas!!!
  klem og god helg fra meg :)

  SvarSlett
 2. Så fine de var! Er nok ekstra flotte med lys i:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Det er nydelige zinkhus du har fått deg!!!Tror jeg må en tur innom nettsiden,så takk for tipset!Er så gøy å følge Villa Tverrveien prosjektet ditt!Spennende!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 4. Ja disse er flotte kjøpte mine til en helt annen pris:) Jeg har Whalters sine. Men de duger de også :) Håper du får en fin fin kveld vennen. Klem fra Elin:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg