Himlarum...igjen =)))

Hei.

Her kommer en liten kvelds hilsen fra meg =) Ting går sine vante gang. I helga var vi hjemme og fikk ryddet opp litt i min kjære manns verksted. Jeg må jo bidra så godt jeg kan. Jeg er en kløpper til å feie og kaste...
Jeg kaster småting som ligger å flyter og føler jeg gjør det riktig så godt når jeg hjelper han..
Nok til at han klarer å gi meg skikkelig dårlig samvittighet over TO FORBANKA SKRUER som jeg vistnok hadde kastet. Når jeg ser to skruer som ligger å slengt på benken ja da kaster jeg dem, han er jo snekker og har sikkert tusenvis...men neida ikke akkurat DISSE SKRUENE FOR DE VAR SPESIELLE!!!!
Tusen takk kjære for at du reagerte på to stk skruer som jeg uheldigvis hev i den store søppelsekken vår, beklager så mye. Jeg fikk jo så dårlig samvittighet at jeg pløyet meg igjennom to søppelsekker etter disse to savnede gjenstandene som vistnok var vanskelig å erstatte. NOPE...fant dem ikke. Så kjære vi må nok prøve å skaffe noen nye selv om det hørtes ut som det var nesten en umulig oppgave. Mannfolk og deres ting er nesten hellige, men når det kommer til våre...ja da har pipa en annen lyd.
Forleden så hadde casa interiør halv pris på alle varer i katalogen og jeg slo til og kjøpte meg et juletre i fattigmanns sølv til summen 199; (full pris 399:) så jeg var godt fornøyd. Når jeg fikk denne levert viste den seg å være kjempelekker. Mannen min sko frakte den ned ei trapp og bomma på siste trinnet og vips...der gikk den i gulvet og knuste og det var det juletreet. Men da var tonen en annen, han ba så fint om unnskyldning og jeg sa det er slikt som kan skje.....jeg kommer nok aldri til å glemme episoden med skruene.
Han furter ikke lenge heldigvis så det ordna seg. Glad i deg vennen.
Nå i kveld er han og holder på utenfor huset så nå er vi i gang og snart dreier denne bloggen seg mye om det.
Ønsker alle som gidder å titte innom en kjempefin kveld.
Deler noen bilder fra Himlarum med dere.
Den dama er jo bare helt RÅ med malerkosten og tekster...se selv:


Ønsker du å se mer, ta en titt HER

So Long..
Klem fra

Populære innlegg