Smelt, smelt,smelt...

Nok en ny Fredag.
Ukene flyr fort og likeså gjør helgene =)
I går startet gravearbeidet utenfor huset og i dag blir han ferdig og grave. Jeg var ikke oppe i går men sendte med gubben fotoapparatet men han kom hjem igjen med en tom minnebrikke, han glemte å ta bilde. Det skjer fort det vist en får en "tanke som setter seg". Det får bli noen bilder i løpet av helgen. Jeg har ikke vært der enda og fått gjort noe, vet ikke hva som gjør det men jeg føler meg litt ubekvem med å styre for mye når "de" fortsatt bor der. Planen er at jeg skal begynne å male litt i kjellstuen, for starte litt til uka igjen =)
En ny helg er her... Jeg digger Fredager, da er det Norske Talenter og Senkveld. Ikke alltid vi ser Senkveld da for  har vi en god film ja da "skipper" vi både Thomas og Harald ;)
Her hos meg på Sørlandet ligger tåken tett over fjellene, det har den gjort noen dager og det smelter og smelter på snøen. Gud hvor det er deilig. Den minker ganske for vær dag, vår- here we come =)))))

Tenker akkurat nuh at jeg må få skaffet meg  et par Interiør blader å ha til kos i helga. Jeg har faktisk "glemt" å kjøpe bladet Interiørmagasinet, er det mulig liksom. Jeg som hadde skrevet det i huskeboka mi...
I dag skal det ihvertfall kjøpes...og et til vist jeg finner noe jeg ikke har lest...


(Bildet er fra interiørmagasinet.no)

Nå tar jeg helg =)

God Helg.
Klem fra

(Nb: Nb: Nb: jeg har så lyst på "pynt" på vær side av bloggen. Har prøvd flere ganger men noe gjør jeg galt. Etter "oppskriften" å dømme skal man
-bruke minimal malen
-kopiere teksten (pyntemalen)
- Gå inn på "tilpass" på siden min
- Legg til gadget
- Gå til javascript/html
-Lim inn teksten i content box
Dette har jeg gjort  men allikavel så får jeg det ikke til
Er det gadgeten på siden av bloggen eller den gadgeten under headeren????
Og Content box er det "innhold" boksen???
Jeg er god på mye men ikke på akkurat slike ting som har med bloggen og utformingen..
Tusen takk for hjelp =))))))

Kommentarer

 1. Fredag er en herlig dag:-)

  Ønsker deg en riktig god helg! Kos deg!

  Klem

  SvarSlett
 2. hei !
  Takk for koselig hilsen:) Kjekt å treffe på nye bloggere! Så spennende med husprosjekt. Blir kjekt å følge med videre!
  God helg videre :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg