Fiiiin dag:)

Hei..
Jeg er bare innom for å ønske alle som titter innom en fiiin Mandag. Ny uke og nye muligheter igjen.
Gutta våre er hos oss og er sendt på skolen, mannen er allerede godt i gang på jobben, ho mor spiser frokost og skal avgårde om en liten time...
"Slik går no dagan.." som min svoger pleier å si....


Strax midtveis i Mars. mnd også...
Hjeeeelp sier jeg bare... Tia FLYR!!!!

Det er bare å henge med i svingene:)


"Velkommen til nye følgere, håper dere vil trives og blir inspirert 
på en eller annen måte :)))"

*****

"NYT NO ` DAGEN DA...."

Vi blogges!
KlemmerKommentarer

 1. Ha en fin fin mandag du og:)
  Her er det endelig komt soool så får litt vårstemning;D

  SvarSlett
 2. En flott dag til deg også. Tiden flyr fort, men det betyr at vi er nærmere våren og det er ikke å forakte. Jeg har arbeidsdag i Flekkefjord i dag og det skal jeg ha noen dager i uka fremover. Har tenkt meg på en runde i byen en dag og gleder meg til å se om jeg finner noe fint.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 3. En fin mandag til deg, og en super- duper uke som sikkert også kommer til å gå i rakettfart :-) Klem

  SvarSlett
 4. Så fine bilder:)

  Ha en flott mandag:)
  W

  SvarSlett
 5. Fine bilder, likte pynten som hang på lysestaken :)

  Fin blogg du har, gleder meg til å følge deg videre.

  Ha en fin fin mandag og en fantastico uke.

  Klem Henriette

  SvarSlett
 6. Ja dagene flyr av gårde... blr litt skrent når man tenker over det... det er bare å nyte de små hverdags øyeblikkene..

  Nyt uken du osaå =))

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Dagene flyr avgårde, enten man vil det eller ikke...:)
  Så nydelige bilder, og for en flott header!
  Koselig at du ble inspirert av bordet mitt;)

  Ha en fortsatt fin vårdag!
  Klem:)

  SvarSlett
 8. Ja, tida virkelig flyr !! Nå blir det snart ordentlig vår her på Sørlandet , deilig å se at det smelter :)

  Ha en fin uke , klem A

  SvarSlett
 9. Heldige deg som fikk tak i lysene, men men sånn er det nå bare. Kan ikke alltid få alt med seg. Det var liksom det jeg skulle i dag + handle mat, men da mor i huset fikk frie tøyler uten barn, ja da ble det nå litt mer enn planlagt. Er litt kjekt av og til å kjøpe seg litt som en har lyst på. Fikk faktisk tid til en tur på brukten også i dag og en gammel kjøttkvern fikk bli med hjem. Ellers så var jeg så heldig å finne ett par nesten nye skøyter i min størrelse, så nå blir det nok turer til ishallen. Betalte 50 kroner og en kan nesten ikke se at de er brukt, slik liker vi:-))

  Kos deg med malingen og ellers hva du måtte gjøre kjære Mona

  Vi snakkes, klemmer herfra

  SvarSlett
 10. Tusen takk for gode ord inne hos meg:)
  Håper formen er tilbake snart ja:)

  Deilig å være midt i mars, sola skinner og snøen smelter:) VÅR kom til meg;)

  Ønsker deg en fin uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 11. Hei på deg:)

  Tusen takk for besøk fra deg i dag:)
  Såååå mye vakkert her inne hos deg...kommer straks tilbake!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 12. Dagen har vært kjempefin, men nå har jeg tatt kvelden.

  Vi har hatt sol hele dagen, og vi i hobbygruppen begynte å prate om hva vi skulle finne på når våren virkelig får tak. Vi er enige om at vi kan ta pusleriene våre med ut og bare nyte livet.

  Klem

  SvarSlett
 13. Hei!

  For ein flott blogg du har!! Masse fine bilde so e te stor inspirasjon :) Eg legg meg te so følgar, og legg deg på bloggrollen min so eg finn deg lett att ;)

  Klemma frå Christine

  SvarSlett
 14. Håller med dig...tdien går just nu väldigt fort, men inte undra på det..jag har mycket omkring mig, haft flera kundkvällar och det är snart dags för stora vårmarknaden på Bossgård och så planerar jag en stor bloggträff..du ser massor på gång, hoppas solen lyst på dig idag, här har vi haft en underbar vårdag, perfekt på min lediga dag, klemmer VIOLA

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg