Stille for JAPAN!

Hei..
I dag Fredag 18.Mars markeres stille dag for Japan på blogger og jeg følger denne dagen.

"Bloggers Day Of Silence"
Kommentarer

 1. Katastrofen er så ufattelig. Jeg har hatt meg mange stille stunder og tenkt enda mer over hvor godt vi har det. Nå får vi håpe at det ikke blir en totalhavari på kjernekraftverkene.

  Det ble sent før jeg tuslet meg til sengs i natt, for jeg måtte få med meg avstemningen i sikkerhetsrådet. Den var jo ferdig i rimelig tid, men så måtte jeg følge reaksjonene på CNN. Det er så mange kriser rundt omkring at man kan lett bli motløs. Hver og en av oss har et ansvar for å hjelpe det vi kan.

  Klem

  SvarSlett
 2. Syns det her er et kjempebra tiltak rundt om på bloggene:) Vi får gjøre det vi kan!

  Ønsker deg en nydelig helg:)

  Klem Lise

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg