Fuglesang = VÅR!

Hei og hopp:)

I går hørte jeg virkelig fuglesang på høyt nivå ute, det var ikke bare en  pip pip....det hørtes ut som en koloni!
Det er et SIKKERT vårtegn for meg, fuglene har kommet tilbake fra Syden!!!Jeg har ikke kjent så mye på "vår" følelsen før i går, for meg har det bare føltes som en uendelig lang vinter som ikke vil ta slutt.
Men nå...nå kjenner jeg på den deilige vår følelsen.
Nå vil jeg begynne å slippe inn vårlige farger i huset litt etter litt...Jeg startet med gangen nå i ettermiddag. Batteriene var ladet opp og det var bare å hive seg over..
Jeg vasket, støvsuget, ryddet bort kjelken, pakket ned skøyter , vekk med saueskinnstepper osv osv...
Dette ble erstattet med lettere interiør og litt vårlige farger( bilder kommer når jeg får tatt bilder i dagslys)..

Jeg er veldig glad i "lys lilla" fargen og har så smått funnet frem noen lyse lillatoner på en hylle i stuen,
i dag var jeg også innom Nille en tur og fikk kjøpt meg en ny løper, nye lys, ny lykt, og noen annet smått i en nydelig lys lilla farge.
Gleder meg til å pynte med det i stuen..
Vårlige tepper er også funnet frem til sofaen i kosekroken..
Åh...det er jo bare så deilig!!!
Jeg får ta litt etter litt!


Nå tror jeg det er på tide å fyre litt i ovnen. Selv om våren er på vei er det jo fortsatt kaldt.
Så skal jeg tenne masse lyse og nyte en god kopp pukka te..
Livet er herlig...!

Nyt kvelden du min venn:))))
Kommentarer

 1. Herlig å få ryddet bort vinteren, sier hun som fortsatt har skøyter og rød lyslykt på trappa he he. Tror kanskje jeg må ta en liten skjerpings å få det bort nå. Har bare vært så surt og kaldt i det siste og det har ikke fristet å være ute. Tror våren har kommet her også, for minsten sa her en dag at: mamma, jeg kan høre pippiene:-)) de synger!!
  Ha en god kveld kjære Mona

  Klemmer herfra

  SvarSlett
 2. Jeg har også begynt å hente våren inn, og akkurat i dag er det slett ikke mye som minner om vår. Det blåser kuling og storm langs store deler av kysten.

  Men her i stua er alt godt. Masse telys er tent og det er godt og varmt. Så får vi bare fortsette å vente på våren, men først må vinden løye.

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, det er DEILIG å høre fuglekvitter. T.o.m fuglene virker jo oppglødd! :-D Fine bilder, lys lilla er en kjempefin farge.

  Gleder meg til vårbilder i SOLlys! :-D

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 4. Det er helt fantastisk å høre det!! :D Da kan våren umulig være langt unna :D

  Kjempe flotte bilder du har :D Og for noen flotte lys!!: D

  SvarSlett
 5. Hei Mona :)
  - gratulerer til deg også med kvinnedagen ღ …og tusen takk for koselig ord :) Fuglesang er våren ja, så deilig å høre når de kommer og begynner å kvitre :) Har ikke hørt noe her i nord ennå… for ute har det vært et ufyselig vær i det siste! – i dag er det vist meldt liten kuling, så kommer vel til å merke det tenker jeg :)) Kjempedeilig å få tatt litt ”vårrengjøring” innimellom når det er slikt vær… Jeg har holdt på å vaske ned både klesskap og klær – ryddet, kastet og sortert… På vaskerommet nå ligger det en hel haug med klær som skal få seg en liten tur i vaskemaskina… Elsker lys lilla jeg også, en herlig farge – og NYDELIGE bilder du alltid viser oss fra hjemmet ditt – alltid koselig å la øynene hvile på noe vakkert ღ ღ ღ Ønsker deg en fin, fin kveld videre og uke… Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Hei Mona!
  Og gratulerer til deg også:)
  Ja, er det ikke en deilig tid nå, selv om gradene ikke er så mye å skryte av:)Fuglesang gjør meg overlykkelig:)
  Håper du blir like fornøyd som meg med de bøkene - jeg ble jo positivt overrasket:) Tok vel bare ett par dager før jeg fikk de....så du kan nok kose deg i helga:))
  Tusen tusen takk for hyggelig kommentar!
  Ønsker deg en nydelig kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 7. ÅH JA... fuglesang er som honning i øregangen. SÅ SKØNT! Vi har haft solskin i nogle dage, men nu er det pludselig blevet gråt og regn. Men ingen sne.

  Hav en dejlig onsdag
  Birgitte

  SvarSlett
 8. ja fuglesang er et sikkert vårtegn..men stakkars de må jo fryse jo...

  her er det skikkelig snø vær i dag...og ingenting som tyder på at våren er i anmarsj...

  nyt dagen

  klemmer

  SvarSlett
 9. Herleg med våren like rundt hjørnet!!! Hadde berre vinteren sleppt taket.No snøvar det her på Sunnmøre...igjen! Har høyrt fuglekvitter og snøklokkene er trufaste, men mykje av sjarmen forsvinn når eit nytt lag med kvitt legg seg...
  So då er det godt iallefall å få gjer det litt vårleg inne ☺
  Nydeleg med lyslilla:)))Skjønne bilder du viser!!!Kan tenke meg det kriblar i fingrane å få pynte med det du har kjøpt.
  Nyt dagen♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 10. Takk for hyggelig kommentar hos meg.:)
  Ja, det er et vårdrag i lufta nå og jeg elsker det! Er ikke så begeistra for vinteren.
  Ellen :)

  SvarSlett
 11. Hej Mona

  Tusind tak for din kommentar til "kvindedagen" som jo er blevet til, for at gøre opmærksom på, at der stadig er ulighed mellem vore to køn.
  I de lande hvor uligheden er størst, er også der, hvor dagen får mest opmærksomhed...I både Danmark og Norge er uligheden ikke ret stor, så derfor heller ikke så meget ståhej, men der er mange lande, hvor dagen er supervigtig og hvor man demonstrerer for bedre vilkår for os kvinder.
  Vi er nok bare heldige, at bo i denne del af verden, hvor vi trods alt bliver respekteret, men vi må ikke glemme, at det ikke altid har været sådan :o)
  Jeg har det ligesom dig....jeg elsker farven lilla og det ser bare så fint ud med de første forårsblomster i denne positive farve.

  Knus fra
  Annette

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg