Vårlige nyanser:)

Hei du...har du det bra?? Det har jeg:)
Sitter her og "kulern " og lager et Søndags innlegg med vårlige nyanser.
 Vi har nettopp hatt besøk av broren til mannen min og sittet og "drøst" over noen kaffe kopper. En fin start på dagen.
Det er skikkelig vårlig ute og jeg ser føre meg et dette blir en fin Søndag. Skal plante om et par grønne planter som desperat trenger noe ny jord med ny god næring. Når vi var på kjøre tur i går fikk jeg kjøpt meg et par små zink bøtter til dette formålet og ny jord. Det er bare og hive seg over...men først litt bilder fra gangen.
Dere som har fulgt meg en stund skjønner at jeg er veldig glad i å ta bilder, det blir VELDIG mange bilder når jeg først setter i gang og knipser.  Gu så morro det er....for å si det sånn så kan jeg inspirerer med bilder fra gangen i innlegg for hele uken tipper jeg:))

Vi starter med noen!

Fugleburet mitt fra Danmark fikk litt vårlig innhold i form av lyse farger:)


Vi kjøpte ny dørmatte til å ha innendørs for en mnd tid siden.
Denne kjøpte vi på Trunken i farsund.
Mannen var med og godtok teksten.
Den er jo bare så "nice"..


Vårlige bilder...


På toppen av skapet har kjelken blitt byttet med koffert.
Det er snart vår og tid for pakking av kofferter til reiser osv...
(kofferten symboliserer reise og ferietid for meg..)
Vrihasselen som ligger på toppen av kofferten må ligge der inntil jeg finner en annen plass
og ha den.
Aller helst ville jeg hatt en til koffert i mindre utgave oppå den store:)
Kansje jeg finner en på vårens loppiser.)

Lykten er fra Danmark:)

Påskeliljer i potte kjøpte jeg på Rema 1000.
Måtte bare ha:)Kisten jeg nevnte tidligere ble satt i gangen. Det er en gammel Amerika kiste som
fortsatt har lappene på fra Amerika. Den ble brukt til frakting over havet anntar jeg.
Den kjøpte jeg på Auksjon i fjor.


Kisten er i tillegg en av mine favoritter i hus.
Liker dens orginale farge og utseende!

Litt inspriasjon fra gangen min, mere kommer.

Nå må jeg lette på rompa og gå og plante litt...
Håper du får en helt skjønn og vårlig Søndag.

KeepSmiling:)

Klemmer
Kommentarer

 1. Hei!! Her i Moss tar det nok noe tid før vi får vårfølelsen. I går skinte sola, det smeltet godt og jeg fikk vårstemning. Tok med Mini i vogna, og trillet en tur til by`en. Kjøpte meg en ny vårjakke, samt noen vår-klær til Mini. Tror jeg skal ta med Gubben på Plantasjen, for å kjøpe noen blomster!!!! klemz

  SvarSlett
 2. Hei Mona!
  Såååå nydelig og inspirerende gang du har!
  Jeg sto akkurat på farten til å lette på rompa sjøl her:)) med å rydde bort vinteren i ganga:)
  La just ut bilder...men skjønner at ikke alle får innleggene "servert" med en gang..av og til går det en time før andre ser de..
  Nydelig den potta med påskeliljer!! Har kjøpt noen planter på coop extra, men der må en kjøpe de når de er "ferske" for ingen har peiling på stell i slike butikker..
  Nei, nå må jeg lette på rompa:)))
  Ha en nydelig vårslig søndag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Nydelig gang! Det er så deilig at det går mot vår. Gleder meg stort til blomster, sol og varme. Ha en toppers søndag:) Klem fra Eli.

  SvarSlett
 4. Nydelige gangen din og du er bare så flink til å lage det det flott og innbydende rundt deg. Likte så godt dørmatten hi hi, slik en skulle jeg også hatt meg;-)) I dag har de små, min mor og jeg vært ute å spist middag, herlig å slippe å lage av og til. Nå er det badetid før det er leggetid for minsten. Vinterferien er slutt, men skal bli litt godt å komme i normalt gjenge igjen.

  Klemmer

  SvarSlett
 5. ååå så mye fint!
  Kjempe fin gang;)
  Ha en super søndag

  SvarSlett
 6. Åh, så fin den gangen deres er! Love it!! :-D

  Ha en fin søndagskveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 7. Kjempefine bilder fra gangen din..ser stor og romslig ut også..og du har gode løsninger..

  Ønsker deg en fin uke 0))

  klemmer til deg =)

  SvarSlett
 8. For en lekker gang dere har=)!! Og så mange flotte skatter!!! Dørmatten er bare så utrolig morsom...har lyst på en slik, men spørs om min kjære godkjenner den;)! Nydelige og inspirerende bilder=)!

  Ha en flotters ny uke!
  Klemmer!

  SvarSlett
 9. Takk for at du ville være med!
  å herregud for en flott gang!! skulle ønske jeg hadde større gang.. sukk

  SvarSlett
 10. Hei. Jeg er ingen blogger selv, men har akkurat begynt å se over andres blogger, det er lov vel? Jeg må si at du har en kjempeflott siden, fine ord og bilder. Jeg har sett mange blogger men din utmerket seg, meget bra. Jeg har holder på å pusse opp gangen og tusen takk for tipsene med gamle kofferter til pynt og oppbevaring på toppen av skapet. Jeg har trykket på datan i tre timer for å finne igjen akkurat denne bloggen og nå klarte jeg det. Lykke til videre. Hilsen Anita på Toten

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anita=))
   Tusen takk for varmende og gode ord! Det satte jeg stor pris på. Det er morro med tilbake melding på det man gjør for det inspirerer en til og fortsette =))
   Jeg er bok en blogger som blogger på en litt annen måte en gjennom snittet!
   Jeg er meg og blogger og skriver om det som passer meg=)

   Nå er det Fredag og helg og akkurat nå ser jeg ut på en fantastisk orange/rød himmel=)))

   God Helg Anita.
   Klemmer

   Slett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg