Det enkle er av og til like greit...

Heisan og GOD Tirsdag !

Det er alt Tirsdag og helgen bare forsvant med forberedelser og feiring av bursdag til fjortisen i hus og mandag var det planer som gjorde at dagen bare "vips" var over den også, sånn går no dagan !

Tenkte å dele litt bilder med dere i fra Søndag. Det var enkel bordpynting ettersom det var et små troll på 2 år som liker godt å pelle på alt ved bordet. Da må man gjøre det enkelt men allikevel greit.

Som dere sikkert har fått med dere......meg og lysfat.....*smask love it*
Den lille søte engelen fikk jeg sammen med en blomster bukett av min kjære 
mann like før jul...
Gode mannen min !Lys, lys, lys...bare må ha...MANGE !!
Jeg brenner sikkert 25-30 vær kveld...er jeg galen ??Vi hadde en kake som ble meget god på Søndagen og den får du oppskriften
på en av dagene =)

*****
Nå er det middagen som står for tur mens jeg hører på Pink med sangen "Try" i bakgrunnen,
digger den sangen...

Ha en fin Onsdag videre og uke selvfølgelig...Kommentarer

 1. God kveld! :)
  Så nydelig dekket bord. Enkelt, men veldig pent. :)
  Elsker å brenne lys selv. Spesielt på denne årstiden. Det er noe spesielt med levende lys. Stemningen blir aldri feil :) Og ja, det skal helst være mange :)
  Ny kakeoppskrift mottas med takk ;) Skal ha familiebursdag til helgen for størstegutten, og skulle så gjerne "imponert" med noe nytt ;)
  Ha en fin kveld videre! Husk å nyte.. :)
  Klem Sandra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sandra.
   Tusen takk for de koselige hilsenene du legger igjen =) Fikk med meg at du bor i Fredrikstad, jeg har aldri vært der men det sies at det utrolig fint der og søsteren min var innom der i sommer og hun skrøt masse av stedet. Håper dere holder varmen der borte. det er fortsatt kaldt her sør men skal vist bli mildere til helgen =) Vi får bare ta det som kommer !
   Så du skal ha selskap til helgen, da må jeg få ut oppskriften min i morgen så kanskje du blir inspirert. Den er enkel og lage ! Selv har jeg også bursdag til helgen, på Fredag så sønnen min og meg skiller 5 dager og feirer som regel i sammen men med han i fokus. Funker fint det!
   Nå skal jeg besøke tante ungen min som er 4 mnd. Ha en god dag.
   Klemmer fra Mona

   Slett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg