Så kom vinteren...

Nok en gang...!

Etter en rolig og fin helg på hytta satte vi kursen hjemover i går i et himla snø vær. Vi brukte ca 20 min lengre tid på hjemveien enn vanlig pga av dårlige kjøre forhold. Snøen lavet ned og når vi kom hjem var det 20 cm med snø som måtte bort fra veien...!
Til jul ønsket jeg meg snø men nå kan det bare være det samme med hele snøen, den er lite praktisk og lager bare arbeid, men når den ligger som et slør på trærne ja da er det vakkert !!!Ny uke og nye muligheter...
Ønsker alle som titter innom en fin uke start.
På hytta leste jeg i bladet "Norske hjem" om et hjem "småbruksdrømmen" og jeg falt pladask, det var så mye
fine detaljer og løsninger ! Damen i hjemmet har også en blogg hvor hun viser frem mye av sine kreative 
puslerier og den heter *Prinsessevilikke*
Ta en titt =)

( ps: "Sandra" : Håper kaken smakte ;)   )
Populære innlegg