Kjøkken...

The sun is shining...

God Torsdag folkens =) Solen har sneket seg igjennom noen skyer og presset dem vekk. Nå er det blå himmel og det blir en fin dag.

Har lett litt i "arkivet" og plukket frem noen bilder fra kjøkkenet som jeg bruker som bidrag i Franciskas kjøkken konkurranse... ! Franciska skal komme ut med en bok som heter " Sanselige rom " til høsten og den skal inneholde inspirerende rom som kjøkken, bad, soverom etc.

Jeg er ikke den som bruker mest tid på og være med på konkurranser og slikt men akkurat nå fikk jeg lyst å "slenge" meg på =) Dette handler vel i litt større grad mer om å dele inspirasjon til interiør frelste personer !

Kom til å tenke på at det er lenge siden jeg har hatt noe bilder av selve kjøkkenet så med nye følgere så passer det jo fint... Enjoi =)Du kan se mer fra vårt kjøkken her..!

*****

Vil du ser flere flotte kjøkken ?Ha en super fin Torsdag =)
Jeg skal møte ei venninne og kose meg og deretter skal det handles brett med egg på "eggebilen"
for til helgen skal det bakes kake =)


Populære innlegg