Lett å bli inspirert..

Heisan...

Nesten midtveis i måneden og i skrivende stund er det overskyet og "surt" her på Sørlandet. Vi har hatt flere dager med bare solskinn og minus grader og flere skal det vist bli og vi sier ikke "nei takk" til det !

Helgen har min mann og jeg tilbringet på hytta og der hadde vi 15,5 minus grader på Fredag og Lørdag kveld så en kan trygt si at det ble mye fyring i ved ovnen for å holde varmen og det var skikkelig hyttekos.
Gleder meg allerede til neste tur =)

Ellers så går no dagan som en sier på godt nord norsk...
De store interiør planene er det ikke utover men litt må man jo ha ! Det flyter og da mener jeg flyter med rot i kjelleren og kjeller stue så her må det absolutt tas i et tak. Planen er å få rydda opp i ting og tang og gi kjeller stuen en omgang med maling på veggene.
Jeg var så heldig å være en av de utvalgte i en konkurranse på Home and Cottage sin blogg og da vant jeg et gavekort fra Jotun på 500; og en neglakk i fargen *Diskret* så nå er mine tånegler lekkert og "Diskret" malt.. =)  Gavekortet kommer godt med når jeg snart skal handle maling til kjellerstuen. Har ikke helt bestemt farge enda men det blir noe i en grålig eller sand farget skala =))
Jeg må ha meg en inspirasjons jakt på blogger !


Etter å ha vært innom å "surfa" litt på Bohus sine sider finner jeg mange fristelser, stilen har forandret seg en del siden i fjor på interiør dekoren og jeg liker utrolig godt mye av det nye men det må selvsagt passe inn i hjemmet. Kansje noe av det kan passe inn i kjellerstuen etterhvert =) =)

Her får du en titt på hva som fanget min interesse...

Mye kul dekor....


og mye fine bilder...


Alt i fra BOHUS   !

*****

Må nok en gang takke dere som er så gode å legger igjen en hilsen,
jeg setter stor pris på at dere tar dere tid.
Jeg vet hvor mye tid det tar og jeg vet hvor dårlig jeg er på det område =(

Nå må jeg i gang med en kylling frikasse så det blir ikke noe blogg runde i dag.

Håper at du får en kjempefin Mandag og uke =)

Avrunder innlegget med et bilde av den ene pusen vår som virkelig fant seg til rette rett på spisebordet i dag
og med god utsikt utover plenen....


Populære innlegg