Lett å bli inspirert..

Heisan...

Nesten midtveis i måneden og i skrivende stund er det overskyet og "surt" her på Sørlandet. Vi har hatt flere dager med bare solskinn og minus grader og flere skal det vist bli og vi sier ikke "nei takk" til det !

Helgen har min mann og jeg tilbringet på hytta og der hadde vi 15,5 minus grader på Fredag og Lørdag kveld så en kan trygt si at det ble mye fyring i ved ovnen for å holde varmen og det var skikkelig hyttekos.
Gleder meg allerede til neste tur =)

Ellers så går no dagan som en sier på godt nord norsk...
De store interiør planene er det ikke utover men litt må man jo ha ! Det flyter og da mener jeg flyter med rot i kjelleren og kjeller stue så her må det absolutt tas i et tak. Planen er å få rydda opp i ting og tang og gi kjeller stuen en omgang med maling på veggene.
Jeg var så heldig å være en av de utvalgte i en konkurranse på Home and Cottage sin blogg og da vant jeg et gavekort fra Jotun på 500; og en neglakk i fargen *Diskret* så nå er mine tånegler lekkert og "Diskret" malt.. =)  Gavekortet kommer godt med når jeg snart skal handle maling til kjellerstuen. Har ikke helt bestemt farge enda men det blir noe i en grålig eller sand farget skala =))
Jeg må ha meg en inspirasjons jakt på blogger !


Etter å ha vært innom å "surfa" litt på Bohus sine sider finner jeg mange fristelser, stilen har forandret seg en del siden i fjor på interiør dekoren og jeg liker utrolig godt mye av det nye men det må selvsagt passe inn i hjemmet. Kansje noe av det kan passe inn i kjellerstuen etterhvert =) =)

Her får du en titt på hva som fanget min interesse...

Mye kul dekor....


og mye fine bilder...


Alt i fra BOHUS   !

*****

Må nok en gang takke dere som er så gode å legger igjen en hilsen,
jeg setter stor pris på at dere tar dere tid.
Jeg vet hvor mye tid det tar og jeg vet hvor dårlig jeg er på det område =(

Nå må jeg i gang med en kylling frikasse så det blir ikke noe blogg runde i dag.

Håper at du får en kjempefin Mandag og uke =)

Avrunder innlegget med et bilde av den ene pusen vår som virkelig fant seg til rette rett på spisebordet i dag
og med god utsikt utover plenen....


Kommentarer

 1. Søte pusen... :) - ser ut som den koser seg godt her hos deg ღ Ja det er mye fristende å få kjøpt og det er jo veldig kjekt å få inn noe nytt til hjemmet... drømmer meg bort ღ Men det blir ingen store eller små innkjøp hos meg med det første. Lommeboken sier nei, og da er det best å høre etter, hihi :) - men det er jo heldigvis lov å titte og drømme ღ Nam, kylling frikasse hørtes nydelig ut, vet ikke helt hva det blir her hos meg ennå :) Ønsker deg en fortsatt fin dag, og uke som kommer... Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. God kveld :)
  Moro å titte litt på nett etter inspirasjon, det er ofte mange fristelser :)
  Skal selv pusse opp kjelleren etterhvert, men tar sin tid.. Har så mange planer og drømmer, men tar ofte tid å få realisert dem ;)
  Alltid inspirerende å titte innom deg ihvertfall ;) Jeg ble forresten kjempe inspirert av dagens "Tid for hjem" på Tv2! Anbefales å se dersom den går i reprise! De pusset opp et gammelt hus/sommerhus med kun gjenbruks materialer. Veldig koselig :)
  Ønsker deg og dine en fin kveld! :)
  Sandra :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sandra =)
   Takker så mye for dine koselige hilsener!
   Jeg tok opp programmet Tid for hjem i går ettersom jeg så på Masterchief Australia, utrolig greit med opptaks funksjon på tuneren. Jeg så programmet etter Masterchief og jeg er veldig glad for at jeg tok det opp. Etter min smak så var dette programmet et av de beste på Tid for hjem, likte veldig godt at de kunne dra fram litt gjenbruk og ikke alltid bare kjøre den rene design linjen...! Fine farger og fine løsninger!
   Takk for at du kommer med innspill =)
   Ønsker deg en kjempeflott uke videre.
   Klem Klem =)

   Slett
 3. Hei.
  Sjøsand fra Jotun skal være fin en farge. Se på bloggen http://casadicaro.blogspot.no/2012/09/kjkkenfarge.html?m=1
  Lykke til :-) med rydding og maling.
  Mvh Linda N

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linda =)

   Koselig å høre i fra deg, Godt Nytt År forresten =)
   Jeg tok meg en titt på linken og den fargen så kjempefin ut, litt dårlige bilder på den bloggen så kan være litt farge avik men takker så mye for tipset!
   Det var mye fine farger i Tid for hjem programmet også i går så jeg finner nok snart en farge =)
   Ha en fin uke videre Linda =)
   Klem til deg!

   Slett
  2. Godt nytt år til deg og dine :-)
   Jeg leser bloggen din jevnlig, men legger sjelden igjen spor ;-) Du har alltid fine innlegg, gleder meg hver gang til å lese og se på bildene dine. Programmet Tid for hjem er et av få program som må ses, jeg sitter som et "tent lys".
   Ha en flott uke, ta vare på deg selv.
   Linda N

   Slett
 4. Här har det snöat ett helt dygn, fått flera dm med snö...nu får det räcka för i vinter..inspiration får jag imorgon, dags för FORMEX, ha en fin dag, kram

  SvarSlett
 5. Ååh så mye fin inspirasjon :)

  Vi holder på å pusse opp et stoort hus så inspirasjon sluker jeg til meg :)

  Dette er min første tur innom her, men ikke den siste. herlig blogg :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg