Dette likte jeg...

God Onsdag !

Ser du på Tid for hjem på Tv2 ? Det gjør jeg og gårsdagens episode var jo bare en av de beste jeg har sett.
Kommer antagelig av at jeg likte stilen og måten de pusset opp på ! Rålekkert spør du meg !
Fargene i innerstuen fanget min innteresse og kansje velger jeg noe i den sjangeren til kjellerstuen, fikk også et tips av en dame som heter Linda om fargen Sjøsand fra Jotun. Takk for tipset Linda, det var en veldig fin farge nyanse!

Nå har jeg ihvertfall inspirasjon og jobbe ut i fra. Har ikke fått begynt å rydda enda, det er så jækla kaldt ute og det blir veldig huskaldt inne og i kjellerstuen er det slettes ingen fornøyelse. Jeg må få satt på noe ekstra varme der så en kan få begynt så smått.

Fikk du ikke med deg gårsdagens episode av Tid for hjem kan du se reprisen i ettermiddag på Tv2 kl 15:00-16:00.
Enjoi..
Her ser du litt bilder. Bildene er "lånt" fra Tid for hjem sin facebook side .


Fantastiske kjøkkenskap dører med gjenbruk av materialer...
Fliser på veggen i fra Historiske fliser
sååå lekre...


Kjøkkenbordet ble laget med utgangspunkt i fra en vegg som var skåret ut
av huset og understellet fra et gammelt spisebord.


Innerstuen ble malt i duse fine farger som jeg likte utrolig godt.
Kult eller hva ????

Husk reprisen kl 15:00 i dag.

Produktene som ble brukt finner du en oversikt over

Ha en kjempefin Onsdag dere =)

Populære innlegg