Enda et Nille tips =)

Heisan...God Tirsdag !

I dag er har jeg "nytt" det fine været innendørs, måtte ha meg en rolig dag. Jeg har luftet en del for det blir så innestengt med all varme fra ved fyringen og det må jeg si at det minner veldig om herlig vårluft som fyller stuen....fy søren jeg ser fram til Mars og April hvor vi for alvor kan lufte flere timer om dagen.
Det er så friskt og godt etter all vinter og ved fyring....!

Selv om jeg har hatt en rolig dag så har jeg putlet med et par små ting innimellom, som rydding i stuen ! Når man ikke har små barn i hus så holder det seg forsåvidt ryddig og det blir ikke så mye å ta fatt på...!

Fjortisen i hus har ansvar for sitt eget rom og rot og der er det jo ikke annerledes enn hos de fleste fjortiser, veldig skjelden ryddig =) =) Nå er det nå bare slik og vi klager ikke over det for han roter ikke i stua =)

Det har ikke blitt gjort noe mer med kjellerstuen enda, har bestemt meg for farge. Er 98 % sikker på at det blir Anetteshus sin farge Sommerdrømmer på kolleksjonen hennes =) Blåbær med melk og tavle skal også prøves på små møbler så planene er i orden og de 2% som gjenstår på sikkert valg må jeg ha tilgode i tilfelle det endrer seg...man vet jo aldri =)Tilbake til Nille....
For i Nille sitt inspirasjons hefte kjøpte jeg meg et par ting til....

I dag får du se sukker krukken som hos meg ble til kutips beholder. Gutta i hus klager over at de aldri finner kutipsene men nå står de RETT FORAN NASA PÅ DE og de har bare med å ha "rene øyrer" her etter.....hehehe !
Såpe dispenseren er fra Kid.
Nille krukka kostet 69;


Enkel fornyelse til under hundre lappen =)

TAKK FOR AT DU BESØKTE BLOGGEN MIN.


Ha en GOD dag =)


Har dilla på sangen under her =)
Gud så fin versjon =)
Anita har bare en nydelig stemme.
Populære innlegg