God morgen =)

Titter innom min egen blogg på denne Torsdag`s morgen for å ønske alle som er innom en flott dag.  I dag er det litt grått på himmelen etter maaaaange dager med sol, god temperatur er det nå i alle fall og fuglene synger tro det eller ei.
Man får påske følelse her på Sørlandet og påsken er jo ikke langt unna.


I går kjøpte jeg gule lys og påske egg til å ta med på hytta. Kjøpte det på Europris. En annen ting jeg kjøpte på Europris er noen kule skilt som du skal finne i butikken i disse dager...

Skilt til kun kr. 59; pr stk


De hadde flere tekster men valget mitt falt på disse toJeg kan ikke love at du finner de på Europris i Flekkefjord for det er det alltid tomt for ting med i Kvinesdal og Lyngdal har de sikkert skiltene og ellers i landet.
Jeg kjøpte de i Flekkefjord men det var i forrige uke og nå er det kansje utsolgt, me don`t know !Rimelig fornyelse =)

Ha en goooood dag!
I morgen blir det en "delvis" DIY oppslagstavle.

Smmmiiiiiiiiiiiiiiiiil........

God klem i fra meg.
Populære innlegg