Stemning...

Blir det av blomster...

God Onsdag dere som besøker bloggen min =) Solen skinner så flott i dag og det skal være nydelig vær ute ut uka. Etter noen dager med snø og slaps setter vi pris på solen !

Til helgen er det mors`dag og butikkene bugner sikkert over av flotte blomster i alle varianter. Primulaen er i butikken om dagen og gir oss litt vårlig fornemmelse, men det er langt i fra vår men det frisker opp inne med litt farger. Jeg synes primula er litt vanskelig å få til så jeg har den ikke hos meg. Det går mye i roser, orkideèr, ildtopper og ellers lettstelte blomster.  Blomster gir en fin stemning....
Om det blir blomster eller annet til mødrene våre gjenstår og se... !

Her kommer litt stemnings bilder i fra kjøkkenet..


Blomstene fikk jeg forresten av ei snill nabo dame ;)Jeg pynter ikke med fine flotte duker på kjøkken bordet, kun en enkel prikkete voks duk i fra Princess.
Det er mest praktisk ettersom jeg ikke liker å stryke duker og vi er i tillegg 
en familie som søler rundt når vi spiser middag så voksduk er topp !

Blomster & Lys = Steming ;)

*****

I går så det slik ut ute:


Og i dag er det slik :


På tide og tørke håret og ut å få seg noe luft.....

Nyt dagen og resten av uken dere!

Klem Klem


Populære innlegg