Lyst på en muffins med deilig krem ?

God Lørdag dere...

Jeg er innom for å friste dere med muffinsene jeg laget i går. Enkelt og kjapt! Jeg bruker Rema 1000 sin ferdige muffins mix og du kan en bruke hvilken som helst ferdig mix men jeg synes den er best.

 Når jeg kommer over rema 1000 sin egen mix så kjøper jeg 4.5 poser på en gang men akkurat nå er de ikke i hylla på rema i Flekkefjord, litt kjipt det da for jeg er snart tom. Har bedt de bestille inn nye men ting tar tid ser det ut til !

Jeg pleier å ha i Oreo kjeks i røren, enten knust kjeks eller en hel =) Denne gangen valgte jeg å ha litt hakket koke sjokolade og en kjeks på toppen. Jeg lager disse muffinsene rett som det er så da er det greit å variere. Utrolig "delicious" er de uansett. !

Kremen jeg bruker er Krem ost naturell med en god dash melis. Denne gangen tok jeg i litt vanilje essens og mocca essens i kremen =) Gøy å teste ut litt og der ble kjempegodt....! Essensene har jeg kjøpt på nett her ., jeg har også laget vaniljeekstrakt selv som jeg bruker ofte.
Brenne vin uten smak med vanilje frø og stenger oppi, de må stå 2-3 mnd lagret før den tar god smak. Mer om gode tips på dette finner du hos Manuela .

Håper du blir lysten på en muffins og løper til butikken på Mandag og kjøper en mix =) =)
Mmmmmmmmmmmmm......

Det er bare så godt !
Ha en fin Søndag !
Klem fra meg =)
Kommentarer

Populære innlegg