Enda et tips...

Hei...

Har akkurat hatt besøk av min kjøre søster og hennes 5 1/ 2 mnd gammel sønn. Hun måtte ha en kopp kaffe før hun sko hjem og pakke bilen for å dra opp på hytta en lang helg ! Været er upåklagelig så de får det nok fint ! Søsteren min har to sønner så jeg har gleden av å være tante til de to skjønneste guttebarna som finnes i mine øyne...det synes jo de aller fleste om sine =) =) Jeg er utrolig takknemlig for å ha en så snill og flott søster. Hun er min beste venn og jeg er så ubeskrivelig glad i henne og hennes familie =)

Nok om det !

Noen av dere tenker at jeg har shoppet masse på Nille i det siste men det er jo bare litt små ting, hva får man egentlig på en hundrings i dag...jammen ikke så mye. Når man da finner små hverdags gleder på nille så blir jeg glad...

Jeg fant denne fine lille nusselige vasen der på min shopping runde..
Sammen med litt annet smått så gjorde den seg på et lys fat...
(fatet er fra Princess og rosene i sølv er fra den Grønne pære interiør i Flekkefjord )


De små lysestakene er fra Lisbeth Dahl og er et par år gamle.
Jeg DIGGER lysfat....men det vet dere jo =)

*****

I går kjøpte jeg maling til kjeller stuen så det ble fargen Sommerdrømmer fra 
AnettesHus Colllection =)
Jeg kjøpte også en liten boks med 
fargen "Blåbær med melk" og hva som skal males i den får du se etter hvert =)
Fargen Tavle skal jeg kjøpe til helgen =)

Blir delig med noen nye farger rundt forbi...

Jeg nærmer meg 300 følgere, tusen takk til alle dere som titter innom=)

Ønsker deg en riktig God dag videre.
Kommentarer

 1. Den vasen var nydelig :)
  Lekkert lysfat.
  Ønsker deg en kjempefin torsdag.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 2. Koselige bilder Mona :) Lysfat ja...jeg har noen jeg også men er ikke så flink å dandere til som deg.Hils søster. God klem:)

  SvarSlett
 3. Hei syste:-) vel hjemme fra hytta. Tusen takk for fantastiske fine ird. Jeg er kjempe heldig som har deg. Veldig glad i deg. Ser dere kanskje i morra:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg