Bathroom !

Heisan. I dag skinner solen og det er nydelig vår vær and i love it ! Selv om det er vår nå så merker enn godt at det er solen som varmer for når ikke den er fremme så er det jaggu så kaldt. Var ute og hadde en trim tur i går ettermiddag og det var sur vind. Lårene var ganske så kalde etterpå og føltes helt stive:))) Godt og komme seg ut når en orker 👌🏼 I dag reiser mannen min og meg opp på mine foreldres hytta på fjellet og det blir godt. Å være der er "balsam for sjelen" og det nytes. Stor bonus at været er bra !!! er innom bloggen i dag med litt bilder i fra badet vårt. 
Badet vårt ble ferdig 2011 etter oppussing. Jeg brukte lang tid på planleggingen for å få det som jeg ville ha det. Mannen klødde seg i hodet noen ganger pga av enkelte løsninger jeg ville ha men han løste det som alt annet han løser. Han er så flink ! Vi valgte å legge i en del penger i badet ettersom det er et av  husets viktigste rom. Flisene vi har på veggen bak badekaret og på gulvet er i fra Golvabia. De på gulvet heter ETA della pietra. Litt  dyre men vel verdt pengene, vi så på det som en investering. 
Kranen på veggen har vi kjøpt hos korsbakken trading og er i fra Damixa.
Badekaret er i fra Ultrajet.no og fås hos flere vis forhandlere. Koster ca 10.000; Nostalgisk og fint :) 
Lysekronen over badekaret er i fra Hannåsvollen Gård -->>> www.hannåsvollen.no og er i krystall fra Udesen Danmark. Kostet ca 3000; Den er fin men jeg kjøper aldri krystall igjen for det er noe dritt å gjøre reint :)))Da fikk  du litt info om badet vårt. Håper det kan være til inspirasjon på en eller annen måte ❤️ God helg og takk for at du tittet innom ❤️ Mona/VillaTverrteigen --->> insta @villatverrteigen 

Kommentarer

Populære innlegg