I'm in LOVE !

I'm in LOVE sier jeg bare !!!!! Og det i en tapet. I går hentet mannen tapeten vår på XL og den er bare så nydelig, rett og slett forelska meg i den. Men det er jo smak og behag og ikke sikkert den er likt av andre. Nå er der jo heldigvis slik at smaken er som baken...."delt" :)))) og det er jo ingen hemmelighet at jeg ikke følger dagens moter og trender. Jeg gjør ting akkurat som jeg ønsker etter mine ideer . Jeg er min egen lille designer og trives med det. Jeg omgir meg med ting jeg liker og trives med, både nytt og gammelt. Når jeg er lei av noe så selger jeg det for en rimelig penge og erstatter av og til med noe nytt eller brukt eller ikke med noe i det hele tatt. Jeg er nok ikke en interiør butikks beste kunde for å si det sånn. Det er mye jeg kunne hatt men jeg har lært meg å begrense meg...heldigvis for ellers hadde lommeboka fått svi !!!! I dag får du litt bilder dagens prosjekter .
Min nye fantastiske tapet fra Storeys skal opp på veggen i kveld. Det blir mannen sin jobb for jeg har ikke snøring på tapensering. Jeg er god på maling og div andre ting. 
Jeg har kjøpt metallic maling i fra Nordsjø som jeg skal male på noe bryst panel i stua. Aner ikke om det blir bra men jeg måtte bare prøve. Fargevalget er litt innteresangt for det ble en liten feil i blandingen og den ble ikke Som jeg hadde tenkt men jeg valgte å prøve :)))))) 
Den sorte fargen skal på veggene i tv kroken i kombinasjon med en panel vegg som skal opp. Veggen skal beiset i fargen   "panel platina" i fra Nordsjø. Aner ikke om det blir bra men jeg stoler på mage følelsen om at det går !
Litt å gjøre for mann og kone kan man si !!! 
Bordet over skal også få seg en make over. Resultatet kommer når jeg er ferdig ! Nå må jeg hvile litt før jeg jobber et par timer. Ha en fin kveld ! - Mona/VillaTverrteigen---->> @villatverrteigen 

Kommentarer

Populære innlegg