Litt om meg !

Hei !

Bloggen har fått litt nye "freshe" farger og jeg skal prøve å "holde litt liv i den " igjen =)
Interiør hobbyen er like stor og jeg finner stor glede i å dele bilder fra vårt hjem med dere og ikke minst fordi jeg er veldig glad i å ta bilder.

Tenkte å skrive litt om meg !
Jeg er dame som har passert 40 år og gift med en mann jeg er veldig glad i og som i tillegg deler mye av de samme interessene som meg. Han er snekker og veldig handy mann som løser det meste. Han løser de fleste ideène jeg måtte ha.

Jeg har jobbet 15 år i dagligvare handelen innen butikk. Jeg var de siste årene frukt og grønt ansvarlig i matvare butikken jeg jobbet i...! Vinteren 2008 ble jeg syk og er nå ufør. Jeg har de siste par årene hatt gradvis bedring og det er jeg utrolig glad for. Jeg "trener" i form av tur gåing, når jeg har overskudd til det. Det er viktig å holde kropp og muskulatur i "sjakk" :) :)

Jeg håper å jobbe med noe innen interiør når tiden er inne og jeg har nok "kapasitet" ! Nok om det.

Jeg har en sønn på 16 år og en stesønn på 17 år. Begge fine, flotte og snille gutter !

Foreldrene mine har en hytte på fjellet og der tilbringes mye tid der i helgene og vi stor trives der. Det er godt å ha et sted å dra til å finne "roen" og bare slappe av og kose seg, lese interiør blader, en god bok eller se en film. Nå er det vår og jeg ser fram til litt bedre temperaturer og det å sitte ute å nyte solen. Våren er den beste tiden...alt begynner å spire og trærne blir grønne...love it !  Sommeren i fjor var fin men jeg må innrømme at den tæret litt på kroppen når det ble så varmt som det var i en periode og jeg håper ikke det blir like varmt denne sommeren. 20-25 grader er fint. Men først..våren =)

Våren ja.. det er snart på tide og komme i gang med div prosjekter som må gjøres. Heldigvis er det ikke mye å gjøre for oss i år men litt er det jo. VI malte huset i fjor og det gjenstår bitte litt maling et par plasser. Ellers skal mannen forskale og lage en ny trapp til kjeller inngangen vår. Så er det jo de vanlige tingene..litt luking av bed og klipping av litt busker. Godt å komme seg ut igjen etter vinteren.
Jeg driver ellers å rydder litt rundt inne og selger en del ting jeg har blitt lei av ! Godt å få rensket opp litt, noen blir nok lei av alle annonsene mine på Facebook men jeg selger jo tingene unna og det er det viktigste. Mye gjenstår å rydde men jeg må ta litt etter litt. Skal være glad når jeg har vært igjennom alle rom for fy søren hvor mye enn sparer på !!!

Vel...da fikk du en liten oppdatering i fra denne fronten. Håper solen skinner hos deg og at du har det bare fint, det har jeg :) :)

På gjensyn !

Mona/VillaTverrteigen  ------>>> Insta : @villatverrteigenKommentarer

 1. så koselig da! Moro at du kaster litt "liv" over bloggen . Godt å se at andre også ønsker å blogge og få litt mer "liv" i den.
  For meg betyr bloggen og samholdet rundt bloggen masse. Alltid kos å se på andres bilder,få kommentarer,gi kommentarer og få ta del i andres liv.
  Koselig å bli litt bedre "kjent" med deg.
  Nyt dagen.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig hilsen i fra deg Christina =) Ha en fin dag =)

   Slett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg