Litt bilder i fra Insta 👌

Heisan ! En stund siden sist ☺️ Tenker jeg må prøve å få ut et innlegg sånn innimellom med litt bilder. Jeg legger jo stadig ut bilder på insta men det går litt fortere og tar mindre tid. Men så er det jo slik at det trenger ikke alltid å være så mye tekst for bilder taler jo mange ganger for seg selv 😄 Det er nok ikke så mange innom her som før siden det er ganske stille men litt aktivitet ser jeg at det er. Jeg har laster ned blogger appen så da blir det litt enklere å publisere. Akkurat nå sitter jeg faktisk i bilen og skriver..er påvei til Oslo. Skal på hytte messen og titte litt og bli litt inspirert. Mye fint interiør i hytter så jeg gleder meg😊😊 Skal legge ut litt bilder vernet jeg kommer hjem. Kommer sikkert til å knipse Hauge vis av bilder for bilder er GØY !!! Vi ses 😉  - Mona/VillaTverrteigen. Insta: @villatverrteigen                       

Kommentarer

Populære innlegg