Behind the scenes !

Heisan ! Tenkte å dele noen bilder med dere fra "prosjektet " vårt. Vi pusser opp en liten gang som er den siste delen i hoved etg som ikke har blitt pusset opp. Lister og dører males, vegger tapensers og males ! Har funnet en kjempefin og selvfølgelig dyr tapet hos min lokale XL forretning ! De har et hav av tapeter å velge i mellom, så bor du i distriktet anbefaler jeg deg å ta en titt der også vist du er på tapet jakt !! Stuen skal også gjøres noe med. Det er litt farge endringer og jeg er spent på hvordan det blir siden jeg har tenkt litt "utenom" trender osv. Vi får se, bilder kommer når vi er i gang. Først må gangen bli ferdig ! Her kommer litt bilder fra "bak kulissene "! Ha en fin dag dere. --- Mona/ VillaTverrteigen --->>> insta @villatverrteigen.  
Fortsettelse følger !!!!

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg