Det kommer jo ann på smaken !"Sponset "

Nå har vi sannelig hatt en utrolig fin periode vær messig. Sol, sol og atter sol. Temperaturen krøp oppover dag for dag og det er deilig å endelig få litt vår fornemmelse. Jeg kan ikke huske sist det var så kaldt i April så Mai måned startet bra selv om været nå skifter litt igjen.
Jostein og meg har benyttet anledningen ofte til å ta oss en god tur i heia eller på en fjell topp.
Jostein snakker ofte om vinden når vi er på tur og hvor den kommer i fra , nordavind, søravind, sønnavind og Østavind osv 😊
Apropos vinden... TINE har nå kommet med en ny ost og den heter faktisk Østavind , har du fått med deg det ?


 Har du prøvd den ? Du finner den i ostedisken nå, vi har den i kjøleskapet !
Jeg liker ost med "hull i " og Østavind er full av små hull. Utrolig hva noen hull i en ost er med på og gjøre med smaks opplevelsen.
Her om dagen ble "middagen" et godt ferskt brød med Østavind ost og tilbehør. Av og til er det enkle ofte det beste, man kan jo gjøre litt ekstra ut av anretningen.


Jeg dekket til 2 på kjøkken øya og vi koste oss med "hullete ost ", det er alltid gøy å prøve nye produkter og denne osten skuffet ikke. Den har en rik og fyldig aromatisk smak og den passer like godt på brødskiva, knekkebrød , ost og kjeks eller i matlaging. Konsistensen på osten er kremet men samtidig porøs.


Osten kommer garantert til å befinne seg i vårt kjøleskap fremover. Vi liker den godt for at den er mild i smaken samtidig som den har mye smak. Vi bruker den både på brødskiven å knekkebrød og som oftest til kveldsmaten.  Den er også god å ha med som snacks "pinner" i sekken på turer i skogen. Prøv den og du vil merke forskjellen, jeg er sikker på den faller i smak hos hele familien for det kommer jo alltid an på smaken og smaken den er god.

Tips: * Skjær opp " Ostesticks" av Østavind og du har nydelig snacks til gjester 😋

Østavind er en helt ny hverdagsost med en rik, fyldig og aromatisk smak, som sammen med sin småhullete struktur gir en helt ny osteopplevelse. Den er ystet på Sømna ved Helgelandskysten i det frodige landskapet mellom det ramsalte havet og mektige fjell. Østavind er lagret i minst fem måneder for å gi osten fylde og karakter. 


Ha en super duper dag dere. Takk for at du tittet innom og du ikke glem å prøve osten. Gi meg gjerne en tilbake melding om hva du synes om den 👍🏻

-Mona ♥︎ Følg meg også på Instagram @behindabluedoor
Kommentarer

Populære innlegg