Plantesalg i hagen på Feda ☘️

Goood Fredag !

Wow for et nydelig vær vi har !!!!! Endelig kom den gode vår luften ( noen vil kalle det sommer ) og vi kan sitte ute i solen og nyyyte !
En ting jeg alltid reagerer på er hvor fort folk kaster klærne...🤣 Straks solen titter frem og det meldes sol over flere dager er kort buksa på hos mange, men straks solen forsvinner bak en sky så kjenner en at det fortsatt er kjølig i luften. Kansje er det bare meg som opplever det slik, jeg er litt pinglete og trives best midt i mellom varmt og kaldt, sånn ca 20 grader er passelig så jeg synes ikke det er sommer enda 👌🏼

I helgen som var nærmere bestemt på Lørdag 29 April var vi en kjøretur til Feda ! Det var salg av stauder, brød fra bakerovn,  lapper og kaffe ++ i hagen til Grete og Anders Mathias Larsen. Inntekten går til HUSET på Feda !
Dette har etter som jeg har forstått blitt en tradisjon. Jostein og meg var det for første gang. Jeg vil nok kunne kalle meg litt nysgjerrig på slike arrangementer som er litt annerledes. Jeg synes det er kjempe morro og gå på og ikke minst er det veldig inspirerende.

Vi var på Feda ca 12.00. Salget startet kl 12.00 og varte til 14.00 ! Det var tydelig at dette var noe som var populært for det var biler parkert alle veier !
En gammel buss fanget mitt øye....selvfølgelig for at det stod Knaben på den 😁


Huset til Herr og Fru Mathiasen , WOW sier jeg bare 😍😍😍 I Love it !
Det var mye stauder å velge i blant men det var trangt om plassen så du hadde ikke tid til å studere så mye for folk vist tydeligvis hva de skulle ha....det minket fort på enkelte typer !


 Det ble også solgt solide hage redskaper !

Nydelig gammel stein på taket, full av patina 😍


I dette gamle bygget under hadde de bakerovn. De hadde stekt ca 130 brød syntes jeg de sa og i tillegg rundstykker. Vi stod i brød kø og når jeg nådde frem var det ikke mange brød igjen i trauene. Da var klokka like før halv ett. Skal si de gikk unna ! Om de hadde flere brød lagret inne vet jeg ikke.Jeg håper mannen på bildet under tilgir meg for å ha tatt han med på bloggen 😊 Kjenner du han så tips han gjerne ! Gamle bakerovner i kombinasjon med god oppskrift lager de beste brød !

Vi kjøpte med oss 2 nystekte brød !


Morsom sandkasse !
 På låven hvor lappe stekingen gikk for fult !Rykende ferske lapper , ser du etter så ser du røyken som siver over lappen. Bringebær sylt på toppen...yum  yum !!!På Låven stod det ski i fra flere generasjoner lagret på en stilig måte. Her ser du et fåtall av skiene. Det var mange flere par og på begge sider av låven. Utrolig kul måte å beholde forskjellige generasjoner på !


Magnolia tre snart i full blomst.


Huset sett bak fra, helt nydelig hus og detaljer !


Feda Elven !


Mye folk og mye salg og det flotteste hus og eiendom jeg har sett på lenge. Vi er glad vi tok turen. Følg med i Avisen Agder neste år så kan du ta deg en tur ! Brødene i seg selv er verdt turen. Vi hadde ferskt brød til lunsj når vi kom hjem. Beste brødet jeg noengang har spist 😋😋 Det er et brød man koser seg med når man ønsker seg noe ekstra og grovt var det også 👌🏼👌🏼Nå er det helg dere. Nyt Solen og finværet og husk å "ta vare på hverandre " !

Klem fra meg, Mona ♥︎
Følg gjerne Behindabluedoor på Facebook :

BEHINDABLUEDOOR eller min Forever Living Lifestyle gruppe 👉🏻 HER ! 

Annonsen i fra Avisen Agder :


Kommentarer

Populære innlegg