En annerledes 17 Mai 🇳🇴

Vel overstått 17 Mai folkens !
Du verden hvor heldige vi var i Flekkefjord med været. Det var opphold helt frem til kl 18:00, da kom regnet. Solen gløttet tom frem på dagen...fantastisk !
Guttene våre er i ferd med å bli voksne og går ikke lengre i tog, det er en stund siden faktisk. Begge kjører bil nå og da merker enn at 17 Mai feiringen blir annerledes.
I år sko min lille tante gutt som går i første klasse gå i sitt første skole tog og vi stilte derfor opp for å se på barnetoget.

Men nå hadde det seg slik at loppene i blodet og litt stor nervøsitet gjorde at de valgte å la han droppe toget i år, det er ikke alltid at ting går som en har tenkt selv om en gleder seg på forhånd.
Alle barn er ikke like og for noen kan enkelte ting bli litt for mye !

Toget så vi og det var masse glade barn og mye fine farger og flagg. De sang og koste seg og musikken spilte så fint.
Av hensyn til barna velger jeg å ikke legge ut bilder i fra dem i toget. Jeg vil ikke ha foreldre på nakken for at det ligger bilder på nett dersom de ikke ønsker det. Kun et bilde sett av en klasse bakfra.

Fra en by broa, flotte antrekk og flott musikk korps !

Etterpå toget tok vi oss en kaffe. Gutta koste seg med kake...
Bildet er lagt ut med tillatelse i fra min søster. 
Min fine tante gutt som går i 1 klasse ! Så kul på håret og så genialt for foreldrene kunne hele tiden se hvor gutta boysene deres var !


Min tante gutt Sander. Han går i barnehagen og er 4 år !


Is..slush..kake..og..donuts... JA TAKK TIL ALT PÅ 17 Mai 😂


Etter tog og kaffe ruslet vi hjem, det er jo tross alt ikke så lange biten for oss i år og gå, vi bor jo like borti gata 😄 Vi tok lunsj og koste oss litt i sola på terassen.
Etterpå gikk turen til Dyreknuden med Feda. Vi gikk opp i fra Fosseland. Det var bløtt og litt vondt og gå men utsikten på toppen gjør bryet verdt det.Man ser Feda broen og utover Feda fjorden.Jeg dro på flagget til topps for å markere 17 Mai 🇳🇴 Alt vi gjør for bilder 😂 De galne har det stort sett godt.

 
Fin tur, fin opplevelse og en fin 17 Mai !Hipp Hurra..de galne har det bra 😛

Ha en fin kveld dere ! Håper dere alle hadde en kjempefin feiring av nasjonal dagen. Vi gjør det jo alle på forskjellige måter og forskjellige tradisjoner.

-Mona ✯✯✯

Kommentarer

Populære innlegg