Friskt og Godt 😋

Har du prøvd Froosh ?

#sponset

Her om dagen kjøpte jeg meg et par typer Froosh. Den selges i 7 forskjellige smaker på flasker a 250 ml, 4 smaker i 750 ml og 3 smaker i bokser a 150 ml.
Jeg valgte meg flaske med smaken Mango&Appelsin og en boks med Stjernefrukt&Yuzu.
 Froosh er en fyldig smoothie med 100 % frukt. Den er ikke tilsatt konsentrat, konserveringsmidler eller sukker. Dette er frukt i en flaske og synet av de fargerike flaskene gir meg skikkelig " sommerfeeling" !
Jeg fant et bredt utvalg av Froosh på min lokale Spar butikk, Coop extra har også et lite utvalg, ellers finner du de på Narvesen kiosker og andre matbutikker.

At dette er en smoothie er det ingen tvil om, frukt smaken i drikken er frisk og fyldig. Den smaker skikkelig frukt.
For å være litt kreativ frøs jeg ned litt av Stjernefrukt&Yuzu blandingen i små former i noen timer, da ble det som å spise frukt sorbet. Dette passer fint for de som vil være litt sunne i matveien men blir fristet av noe godt. Det trenger ikke å være så avansert 😊

Blir sikkert en suksess hos barna om du vil lage litt sunne ispinner 😋
Bilder under : Mona Tobiassen Ersdal ©️folk flest vet imidlertid at frukt inneholder mange flotte ting som vitaminer, mineraler og fiber. visste du at 100 gram appelsiner inneholder rundt 60% av anbefalt daglig inntak av vitamin c og bringebær rundt 20 prosent av anbefalt daglig inntak av folat?"Lag deg noen Froosh biter i frysen du også og ta en når du får lyst på noe friskt og godt !

Du kan lese mer om Froosh og alle smakene på nettsiden deres : Froosh eller på Froosh Facebook !

( Bildet under er googlet )


Ha en fin dag i solen ☀️

-Mona 💛

Kommentarer

Populære innlegg