Vakre hus og dører i Hollenderbyen, Flekkefjord 🏠

God Fredag !

I går tok jeg meg en liten by vandring. Jeg tok med meg foto apparatet  og ruslet litt i gatene i Hollenderbyen. Jeg stoppet også innom flere butikker som det blir bilder i fra i innlegger den neste uken.
Været i går var helt fantastisk og det var bare så deilig å tusle rundt å prate med masse mennesker. Jeg kan ikke huske sist jeg pratet med så mange på en bytur. Kansje nettopp for at jeg tok meg tid til det. Når jeg kom hjem var jeg så sliten i hodet at jeg verken kunne tenke eller konsentrere meg men det vare bare så VERDT det ! Jeg hadde beriket meg med masse nye inntrykk, glede og inspirasjon❤
Vi bor i en vakker by ! Det som facinerer meg mest når jeg går og ser på husene er alle de vakre entre dørene og ikke minst de fine fargene på dem.
Det er ikke til å legge skjul på at vedlikeholdet på enkelte hus og bygninger burde absolutt hadde en oppgradering med noe maling. Husene er tross alt en turist attraksjon på sommeren 😊

Jeg har tatt noen bilder i Hollenderbyen og I Hidragaten både av Hus, dører og blomster 🌸🌸🌸
Jeg blir VELDIG GLAD om du gidder å dele dette innlegget med dine venner på Facebook dersom du likte å se mine bilder. Trykk på Facebook knappen under innlegget for deling eller bruk delings knappen på min side på Facebook Behind A Blue Door ! Tusen takk for hjelpen 😄

Jeg parkerte ved vårt eget hus og startet vandringen oppover Nesgaten 📷
Foto: Mona Tobiassen Ersdal ©


Dr. Krafts gate :

Fjellgaten !
I Fjellgaten 12 er det Streetparty den 4 Juni 17:00-22:00. Du kan lese mer om det her !


                                              👇🏻 www.behindabluedoor.com 👇🏻
Fargerike elementer Anders Beers gate ( Klinikk 1 )


Bakkegaten :DR.krafts gate , Flekkefjord Museum 👇🏻
Kirkegaten..


Tollbod brygga ....


Hidragaten :Her avsluttet jeg turen min og vandret videre til bilen, full av gode inntrykk i det fine været.

Takk for at du "joinet" meg på turen 😄 Neste innlegg tar vi en kort stopp innom Lille Bille 👌🏼

Ha en fantastisk helg dere!
Hilsen meg, Mona / @behindabluedoor !

Kommentarer

Populære innlegg