Der ingen skulle tro at "nokon" faktisk ville bo 😀

Hei der :)

Tekst/Foto: Mona Tobiassen Ersdal © ( dersom ikke annet oppgitt )

Jeg bor i en liten by sammen med alle andre som også bor her og byen den er Flekkefjord. En liten Sørlands by med litt over 9000 innbyggere.
Byen har på en måte vært litt "i dvale" de siste årene. I stedet for å utvikle seg har den "trappet ned" !
Dette var til stor fortvilese for mer enn en innbygger i kommunen. Gatene var nesten tomme og den ene butikken etter den andre la ned. Hvordan skulle dette ende lurte mange på ????
Men så skjedde det noe !!!!!!
 Den ene etter den andre "gründeren" åpnet nye butikker, noen satset på nytt konsept, noen pusset opp og hadde nyåpning og til og med et par utvidet til større lokaler.

Bobilene rullet jevnt og "trutt" inn og parkerte på Tollbod brygga hvor de campet og solte seg i glansen med hav utsikt og det er akkurat Bobilene dette innlegget egentlig handler om. 
Når Kulturhuset i byen sko påbegynnes, ( Ja nå er det jo snart ferdig ) så måtte våre kjære bobil gjester flyttes på.....og hvor havnet de ????? (Se Artikkel i fra Avisen Agder )
Jo faktisk der "ingen skulle tru at nokon faktisk ville bu....." 😄😄😄 innimellom grushauger og diverse.
I hvertfall hadde jeg mine tvil om at noen ville campe der..! De flyttet jo faktisk i fra denne panorama utsikten ( bilde under) og over til grus haugene men alt i alt til en like fin utsikt på "andre siden" ( " hav utsikt" ! )


De første gjestene rullet inn på et asfalt belagt område som erstatning til parkeingsplassen. Det var nå plass til ca. 25 bobiler.  Kansje det ikke var så gale allikavel ? Våre bobil turister trivdes kansje så godt i Flekkefjord at alternativet var bra nok. Noen kjørte seg vist nok litt  "ut på ville veier" og hadde problemer med å finne frem men det er nå ordnet og skilting er på plass. Når bobil sesongen var i gang var det utrolig morro at det faktisk var fult opp på rekke rad. 

( Bildet fra Avisen Agder.)


Bobil eventyret har etter dette bare gått til topps. Helg etter helg fylles plassen opp med bobiler og besøkende og det er jo bare FANTASTISK ! 👍🏻
Fra den ene siden av elva til den andre siden av elva. Turistene kan nyte god mat og drikke på Tollbod brygga med nydelig utsikt ( eller andre steder) for deretter å vandre bort til sin lille "rullende hytte" og sove ut og våkne til måkeskrik og nystekt brød noen meter borten for. Enda bedre blir det dersom det blir en gang bru tvers over elva.

Det kan vel nesten ikke bli bedre ??? Jo et tips til Flekkefjord Kommune: Sett opp et sanitet anlegg på bobil campen så de har mulighet til å dusje i tilfelle en "måke skiter og treffer en turist i håret " 😂😂😂 !!!

Bildet under sett i fra Padleren på Tollbod brygga ! #iloveflekkefjord #fantastiskeflekkefjord

På Høvdingen kan du kjøpe deg noe godt å ha oppi glasset 🍺 og på Tollboden Bakeri kan du spise god mat.


Bobil camp Sett i fra flytebrygga med seil båter !
Og ikke nok med det : Nå skal det faktisk "ryddes" plass til enda flere bobiler...hele 40 stk. Området skal forlenges i fra bilene og innover mot Rema 1000. Det er jo helt   "Konge" !
Da kan de springe i pyjamasen rett inn på butikken om morgenen og kjøpe brød 😂😂😂 Fantastisk !!!!


Det er duket for ferieliv i Flekkefjord og vi gleder oss til utviklingen. Til høsten blir det enda mer liv når det nye kulturhuset åpner, vi har mye å glede oss over og  til.....!

Takk for besøket og del gjerne innlegget med dine venner ❤︎❤︎❤︎
Besøk gjerne SMAABYEN sin nettside !Ha en fin dag dere !
Hilsen Mona / @behindabluedoor

Kommentarer

Populære innlegg