En liten "titt" i gangen vår...Det begynner heldigvis og bli ganske ryddig hos oss nå...de fleste steder ihvertfall :))

Her får du en titt inn i gangen vår. Vi skal pusse opp en ny yttergang når kjøkkenet blir ferdig så inntil da er det ganske "bombet" når du åpner ytterdøren..men men den innerste delen er presentabel nok ;)

Meg og wallstickers altså...de er rundt forbi! Jeg har kjøpt mine fra Usa, på Amazon.com.
Har en venninne som bor i Usa og dermed så ble de sendt til henne og vidersendt til meg, dette får og unngå skatter og avgifter.
Så vist du titter innom bloggen min Veronika så er jeg deg kjempetakknemlig for hjelpen :)
Gleder meg til du kommer hjem igjen og kan komme på besøk :)))

Ha en nydelig Tirsdag :))))Kommentarer

 1. Åh, Åh, Åh, her var det masse lekkerier, mmmmmmmmm Wallstikkersen er jo bare så herlig!!!!! Og den råe lykta med kubbelys i,- sånn vi jeg også ha, uææææhhh. Hvordan får jeg tilfredstilt begjæret mitt???? He, he, sjelden jeg opplever en sånn akutt"jeg må bare ha", men sånn ei ønsker jeg meg virkelig!!!!! grethe

  SvarSlett
 2. Gangen ser helt nydelig ut,og skriften over speilet er såååå lekker!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 3. Kjempefint♥
  Nydelig med alle stickersene!!

  Håper du får en flott dag idag,
  Klem fra Jatte♥♥♥

  SvarSlett
 4. Åhhh, så koselig dere har det - vakkert og harmonisk. En trivelig gang og "velkommen til oss!" Er svak for stickers jeg også. Problemet er at jeg ikke har så mange vegger å velge i, he-he...

  Har scrollet litt...og det ble så pent med stuegardinene. Høy wow-faktor, m.a.o. lekkert! (husker ikke i farta hva de heter) Har tittet på dem jeg også, men lurer på om de skrukker mye og om de er lette å stryke. Vet de er i bomull og ikke lin, men bomull kan være så mangt...

  Kos deg i det vakre hjemmet ditt (deres)! :)

  SvarSlett
 5. Hei hei Mona :)
  Oiii så flott huset ditt har blitt! Stuen din er jo en drøøøm!!! og herlige wallstickers du har på veggene. Du/dere må ha stått på som bare det - flinker har dere vært!
  Jeg får ikke blogget så mye for tiden - tiden strekker rett og slett ikke til. Nå er kl. over 24 og jeg måtte bare ta en liten runde på tampen av dagen.
  Håper alt er bra med deg!
  PS: har give-away hos meg nå så bli med om du vil!
  Klem fra Solveig :)

  SvarSlett
 6. Hei og tusen takk for hilsen, men beklager, jeg kan ikek gi deg råd ang blomster. Jeg er elendig på dette, er en typisk fredsliljejente:-) Pioner er nydelige, jeg har kjøpt avskårne, dessverre ikke fra egen hage... ha en strålende dag i ditt nydelig hjem! Klem, Marianne

  SvarSlett
 7. Hei på deg♥

  Jeg bruker Photoscape å redigere bildene mine i, enkelt, fint og GRATIS ;) hihi

  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg