Male eller ikke male ???

God morgen kjære lesere.

Forleden dag kom mannen min hjem med en flott gammel stol fra jobb.
De hadde en jobb i en prestebolig og der stod igjen en gammel slitt stol. Den skulle kastes og da var min kjære mann snar og tenke på kona si...
Han tok den med hjem. Det er en stol med sikkert mye minner og kanskje en presterompe eller to har hvilt på den, en vet jo aldri en gammel "stols"  historie.
Den har noen få malingflekker på seg så da er mitt spørsmål..
Male eller ikke male??? Hva synes du??


                                         Tenk i morgen er det Sankthans og nå snur solen,
                                                                       tiden flyr gitt.

                                                                Ha en kjempefin dag :)

Kommentarer

 1. Knallfin stol!Jeg er jo en sånn som maler alt jeg kommer over hvitt,og synes det er kjempefint,men akkurat denne var jo så sjarmerende akkurat sånn den er!Passerr fint inn med alt det hvite du har!Synes sånn værbitt treverk er veldig pent mot alt det hvite og rene!
  Selv skal jeg gå løs på ei lita pyntehylle i dag,og den skal bli hvit!
  Ha en riktig flott midtsommerfeiring i morgen!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin! Synes absolutt ikke du skulle male den. Passer perfekt inn i ditt lyse interiør akkurat som den er:-) Enkelte ting bør får være akkurat slik de er.

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hmmm.. Vanskelig tilfelle..
  Her får det meste besøk av malekosten i første sving. Fordi jeg liker det lyst..
  Syns stolen er kjempe fin som den er også, men om jeg skulle ha malt ville jeg ikke dekket den helt med 3 fulle strøk med maling.. Men tatt ett og ett og slitt den ordentlig ned, så noe av det mørke vil komme frem igjennom malingen.. Hihi! Det er min mening da.. Fin vil den være uansett.. KLemmer

  SvarSlett
 4. Jeg hadde vasket den med grønnsåpevann, og latt den få være slik den er!!!!! nydelig, er den:DDDDD

  SvarSlett
 5. En nydelig stol. Tenk at mannen din klarte å tenke så langt som å ta den med seg hjem.

  Det er litt av en utfordring du kommer med, og jeg må faktisk bare innrømme at jeg er i tvil. Det er så mye som teller både i den ene og andre retning. Jeg ender opp med å si tja.

  Det skal bli spennende å følge med på avgjørelsen. Hva sier han som kom hjem med den?

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 6. Nydelig stol da,jeg har en lignende en og den forblir som den er,foreløpig ihvertfall. Hm...ikke lett,du må gjøre det som faller deg inn.:)Klem.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kommentar, søte Mona!
  Kommer med et innlegg nå;)
  Stolen er skjønn slik den er..hard vask med grønnsåpevann får fram fin patina. Go for it!..men skjønner dilemmaet ditt i en verden omgitt av hvitt:)
  Ha en flott ettermiddag! Her er det sol og det håper jeg det er hos deg også
  Klem

  SvarSlett
 8. Er nok enig med jentene her som IKKE vil male den. Er så sjarmerende med noe særegent som bryter litt med alt det hvite synes jeg. Også er det jo ikke så lett å gjøre om hvis du skulle angre etter maling.....

  Lykke til med den fine stolen!

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 9. he he valgets kval...
  Bildet er fra gaveboden på Ålgård og skulle egentlig ikke vært med hjem i dag men så ba det meg så pent...å jeg liker ikke å stenge noen ute så da fikk det bli med;)

  SvarSlett
 10. Kjempe gøy å ha gamle stoler,hadde nok malt den hvit jeg da. Skal i gang med å male mine gamle kjøkken stoler hvite, er så glad i hvitt jeg da:-)
  Kjøkkenet deres kommer til å bli kjempe fint, gleder meg til å se:-) Nå skal jeg igang med å male gleder meg:-) Målet er å bli ferdig til neste helg, men ser at ting tar tid,blir litt stressa da jeg,for jeg skal ha gjester neste lørdag...
  Ønsker deg en fin uke:)
  Klem Anita

  SvarSlett
 11. Hei Mona, så fin en stol du fikk, ksoelig emd litt gammelt og nytt blandet, så hva med å la den være slik og så se det an?

  Helt NYDELIG det gulvet på kjøkkenet!!!! Knallfint!!! Deilgi emd ferie, takk for så mange ksoelgie kommentarer jeg ikke har hatt tid til å besvare, jeg ahr sattv eldig pris på hver eneste en!!! Stor klem og god sthans!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg