Princess...40%

God formiddag.

PÅ Lørdag ettermiddag var jeg innom vår lokale princess butikk. Der var butikken full av 40% plakater...Jeg fikk shoppet to flotte sølv ( hadde de fra før men man får jo aldri nok...) lysestaker til kubbelys og et Picnik teppe 150*150 cm.. Dette var akkurat som et quiltet teppe i flotte vår farger...
Jeg regner med at de fleste har fått med seg dette tilbudet men for dere som ikke har sett det på reklame så vet dere det nå..
Det er mye flott og en sparer tross alt litt penger.
Prisene finner du her...!

Slipp sommeren inn!

Soverommet vårt fikk en sommerfornying nettopp med sengetøy fra Princess =)))
Ha en fin dag...tror jeg tar meg en liten runde på Princess, kunne hatt et stretchlaken i rosa til vårt soverom..


Kommentarer

 1. Åååå så masse fint,nydelig sengetøy. Skal ut å shoppe jeg også nå. :)Klem.

  SvarSlett
 2. Heei Mona! :-)
  Det sengesettet har jeg også kjøpt, er sååå nydelig!! :-))

  Klem Stine

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du fikk gjort noen gode kupp hos oss på Princess. Sengesettet "miranda" ble super flott med de grønne putetrekkene bak! Ellers vil jeg si at det er veldig inspirerende å lese bloggen din. Takk for handelen - velkommen igjen. Hilsen Princessen.

  SvarSlett
 4. Det er ikke umulig at det kommer nytt sengetøy her i huset etter din reklamekampanje.

  Jeg har fått med meg dette med 40%, men jeg kjøpte en del ting hos Princess etter oppussingen. Ut fra beskrivelsen virker det som om vi har det samme piknikteppet. I tillegg har jeg også to puter, som får være med ut i stolene i godvær og en spisebrikke. Er mønsteret i rosa rose og lime?

  Pass på at ikke kortet går varmt når du er ute og svinger deg i salgsverdenen.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 5. Hei fin blogg du har!! likte senge settet ditt!! ja veldig kjekt med salg!!:) God sommer!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg