Mitt bidrag i NIB sin utfordring...


Stilleben..

Begynner det å bli noen av i mitt hjem nå...
Tenkte jeg kunne hive meg på NIB sin Juni utfordring med et enkelt lite bidrag...
Kansje til inspirasjon for noen :)))

Her er mitt bidrag..Enkelt men med et sitat som jeg bare har falt totalt for,
trenger jeg si mer...

Ha en strålende flott Onsdag...

Nb: Soverommet er straks klar for "presentasjon" ;)

--

Kommentarer

 1. Det var utrolig fint syns jeg. Ha en flott dag. :)Klem.

  SvarSlett
 2. HELT UTROLIG!!!

  Dette var stilrent og vakkert, og ordtaket er virkelig noe å legge seg på minne.

  Du er så vanvittig dyktig med alt mulig.

  Tusen takk for den flotte kommentaren du skrev til meg. Det er alltid gøy når jeg ser at du har vært innom, for da vanker det spesielt gode og rosende ord.

  Jeg er ikke helt i mål etter oppussigen, men det er bare disse siste småtteriene som skal på plass. I dag har jeg fått plassert CD-ene der de hører hjemme, og hengt opp et par ting. Det er alltid litt seigt i den siste kneiken. Men som helhet er alt i mål, og det ble virkelig lekkert, om jeg skal si det selv.

  Klem

  SvarSlett
 3. Virkelig nydelig!!!!!!!!!!ofte er det enkleste det beste, sier rklamen!!! klemz

  SvarSlett
 4. Det vare et vakkert stilleben du hadde vist frem , ønsker deg masse masse lykke til i konkuransen .... nesten så jeg kjenne rlavendel lukten helt hit også.... og den veggskriften passet bare så utolig godt inn der :O)

  ønsker deg en en fine uke videre :O)

  SvarSlett
 5. Så nydelig♥ Kjempefint med den stickersen på veggen der også!!

  Lykke til,
  KLem fra Jatte♥

  SvarSlett
 6. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg