Lørdag og kalde fornemmelser..

Hei og god formiddag.

Solen har i dag som i går meldt sitt fravær og blitt erstattet av tunge mørke skyer og kalde vindgufs..
Ikke noe fornøyelse å være ute. Tenker på gutta våre som er på leirskole i helga, håper virkelig ikke det blir regn. En leirskole blir ikke det samme i regntøy og tunge støvler...krysser fingrene for oppholdsvær :)

I går kveld koste min kjære og meg oss med en film og masse godis :))))
Filmen var så som så..ganske dyster og trist, men vi hadde det greit allikavel.
Vi tente masse lys og hadde koselig stemning.

Kosekroken vår får jeg vise i et senere innlegg :)
Her har vi Ektorp hjønesofa og selvfølgelig en...lysekrone... Kim Larsen hadde konsert i centrum og når jeg var ute en liten tur på verandaen for å kjenne på temperaturen så kunne jeg faktisk høre hvilken sang han spilte. Så hadde vi ønsket så kunne vi hatt "gratis" konsert på terassen......! Heldigvis var værgudene såpass tilstede utover kvelden at jeg antar at de som var på konserten nok hadde en fin kveld :))))

Torsdag ettermiddag hadde jeg besøk av venninne som kom med en nydelig Orkidè, tusen takk Katrine :))))

Jeg hadde lageet en enkel men vanvittig god kake, den forsvant i løpet av kvelden.
Oppskriften er enkel:

Ta tre frosne butterdeigsplater og tin så lenge at du kan klare og kjevle dem. Du bruker en paiform og kjevler den så stor at den passer til formen. Lag kanter litt høyere enn formen så du får plass til deilig fyll..
Sett inn i stekeovn forvarmet til 180 grader. Stekes i ca 20 min.
Fyll bunnen med vaniljekrem, enten ferdig boks eller som du lager av pisket fløte og en pose vaniljesaus( som til bløtkake...)..


Oppå kremen bruker du Jordbær, Bringebær, Blåbær ja..det du måtte ønske.
Jeg brukte MASSE Jordbær, litt Bringebær og bittegrann Blåbær.... MmmmmmNyt den og Velbekomme!!!!Nei...nå er det vel på tide å finne på et eller annet. Kunne tenkt meg en liten svipptur til Landstil men får se hva dagen bringer.

Avslutter dagens innlegg med bilde av den flotte Hortensiaen vi fikk av min svoger og svigerinne i innflyttingsgave. Vi Blomsten og den nydelige potten den står i...
Hvor enn du måtte befinne deg, hva enn du måtte gjøre, og uansett hvordan været måtte være:


Så må du ha en kjempefin helg, Carpe Diem !!!!!!Populære innlegg