Bad!

Hei!
Så var den her igjen...Fredagen! Min beste dag i uken:))Formen er ikke på topp men håper det går seg til ut over dagen. Vi skal på hytta i helga og guttene våre er meget godt fornøyd med det. Heldigvis så begynte jeg å pakke litt i går så ikke alt faller på en dag, en må organisere litt når man har en "tilstand" som jeg har!!
 Det er ca 90 cm snø på hytten og sønnen min som er "snøgal" er i hundre.
Hytta til mine foreldre ligger liksom i en dal. Kjører vi en mil oppover i høyden kommer vi til et sted som heter Knaben, der er det et hytte eldorado de lux og også et ski trekk.Sønnen min (som er 12 år) lurte så fint på her i går om vi kunne ta en "kjøre tur oppover mot Knaben så han kunne se hvor store brøytekantene var i svingene" (han er meget opptatt av traktorer/brøytebiler/snø osv)..
Da begynte mannen min og jeg å le...og vi lo jammen godt.
Mannen min sa til sin stesønn: "Tror du virkelig at det er med snø i svingene enn det er ellers langs veien?"
"Ja!...han trodde det pga sånn og sånn var det når de brøytet..."
Du er herlig sønnen min! Spørs om ikke vi må ta oss en tur og sjekke dette.
Nok om det!

Jeg har ryddet litt på kjøkkenet et par kvelder denne uka( derfor litt kjøkkenbilder i innlegget), ommøblert litt i hyller. Forandring fryder:)
Man får ikke alltid plass til alt igjen når en flytter på ting.
Mine Greengate kopper ble til overs og jeg hadde ikke lyst å "putte" de inn i skapet, de er jo tross alt så fine.
Da ble løsningen denne:)


Små detaljer som pynter opp:)

Så dere over til badet!!!
Vi er kommet lang MEN det er langt igjen..
Dere skal nå få et lite innblikk i hvordan jeg tenker og hvordan det skal bli..


Min kjære "sparkler" så det jomer etter han:)

Vi har laget en egen krok hvor dusjen skal være,
der skal det også være et av vinduene som vi har bestilt.


Badekar med løveføtter skal være under de to små vinduene.


Vi skal ha en gammeldags panel på veggene( hadde tenkt rundtømmerpanel men ombestemte meg)
Den er bare ca 7cm bred..
Det blir mye å male på.
Veggen bak badekaret skal muligens ha "steintegl", jeg jobber litt
med den saken. Kommer litt ann på hva slags fliser jeg bestemmer
meg for på gulvet.


Doen skal være ved siden av den "kunstige" veggen med vindu i..
Vi har valgt en nostalgisk do fra Eurobad.
Type Victoria og den skal ha sort sete.

På veggen bak mannen min skal vi ha to stk skaper fra Liatorp-Ikea.
Vi skal også bruke Liatorp Skjenk som vi skal lage plass til vasken.Nå er jeg veldig "SPENT" på hva du synes????
Tror du det blir bra??
Jeg blir glad for tilbakemeldinger i kommentar feltet:)))

Jeg har enda ikke bestemt for hvilke lamper det blir men litt planer har jeg da..

Så et lite tips!
Skøna Hem har nå et nytt blad i salg og der kan du lese og se fine bilder fra Marie sitt nydelige kjøkken.

Mitt blad er pakket og skal nytes på hytta:)

Nå får jeg gå tilbake til pakkingen, det viktigste gjenstår å pakke...KLÆR!

Håper at akkurat du får en utrolig fin helg,
kos deg masse og nyt øyeblikkene:)

GOD HELG!

Kommentarer

 1. WOW,WOW!!! Dette badet må bli det mest tøffeste,flotteste og praktiske jeg noen gang har sett!
  Sååå stilig med vindu inn til dusjen...kansje jeg kopierer(?) Vi skal jo til med badet etterhvert:)
  Planen min er en blanding av sement,rundtømmer - litt røft og "elegant"...:)
  Nyt helga på hytta! det er iallefall nok av snø å kose seg med:))
  Fin helg ønskes deg og håper formen blir på topp!!
  Stor varm klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Så flott badet blir. Gleder meg til å se når det blir ferdig.
  Har dere kjøpt badekaret? Jeg jobber i Sønnico, og vi har et slikt badekar stående som ikke er pakket ut av kassen enda. Det mangler løveføttene så de må kjøpes utenom, men karet kan dere få kjøpt kjempe billig om dere vil...
  Send med en melding om det er av interesse.
  Ha en flott helg på hytta :)
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 3. Hei
  Både bad og innredning blir kjempeflott, badekar med løveføtter, wow.
  God tur til Knaben, der har jeg vært flere ganger. Glemmer aldri 3-mils turen på TRESKI, trodde jeg skulle dø...har aldri siden gått 3 mil på ski..hehe.
  Ha en flott helg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Ojojoj! Spennende! :-D Såå morsomt å høre om planene for badet og se underveis-bilder! Jeg tror det blir knallfint! Gleder meg til å se det med fliser og det dusj-vinduet. :-D

  Vi starter antagelig med badet i april, så jeg suger til meg ALL inspirasjon jeg kan få!

  God helg til deg og dine.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. Oi, så kjempespennende!! :) Veldig artig å sjå korleis det blir no på førehand :) Gleder meg til å følge deg og badet ditt. *smile* Så la meg like godt til som følger. Sjølv holder vi på med eit heilt hus, men med ein aktiv liten krabat i magen, nærmer det seg fort. :) Håper du har det fint :) Godklem

  SvarSlett
 6. Hei Mona, og takk for koselig mail, kjekt å bli litt mer kjent med deg også ;) Deilig med fredager, og så koselig å ha mulighet til å dra til en hytte :) Høres fantastisk deilig ut… Nydelige bilder du viser fra kjøkkenet, og SÅååååå koselig du har ordnet med Green Gate koppene, så fint og dekorativt :) Og badet kommer til å bli aldeles NYDELIG! – flott med panel, og stilig med vindu i dusjnisjen… og badekar med løveføtter er bare så nostalgisk og vakkert ♥ Gleder meg masse til å se fremover. Jeg er veldig fornøyd med lampene jeg har på badet, syns de passet godt inn – kanskje de også hadde vært fine hos deg :) Bilder av toalettet nede med lampene kommer litt senere i dag… Ønsker deg en strålende helg sammen med familien, kos dere masse på hyttetur…

  Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Jeg er imponeret. Du har virkelig udtænkt badet ned i den mindste detalje. det bliver spændende at se flere billeder derfra :-)
  Din stakkels mand. Han sover da godt om natten. Hver gang, jeg læser et indlæg fra dig, er din mand i badet :-D

  God weekend - og god tur
  Birgitte

  SvarSlett
 8. Ser ut til at dere får et flott bad! Gleder meg til å følge med videre:)

  God tur & ha en riktig god helg:)

  Klem

  SvarSlett
 9. Badrumsprojektet går framåt ser jag och ser så spännande ut, så du följer med...;) jag åker tisdag.. så det blir hyttebesök i helgen, ha det så gott med de dina, klemmer vännen VIOLA

  SvarSlett
 10. Wow, det badet kommer til å bli lekkert, dette er du knall flink på. Gleder meg til å se dette ferdig. Bade kar med løve føtter er jo bare nydelig. Vi har samme wc på gjeste toalettet som den du har valgt, hadde brunbeiset lokk før, men byttet etter jul til hvit, er veldig fornøyd med det. Ser for meg at sort også kan bli knall lekkert.
  Så gøy å høre at dere har hytte på knaben, der har jeg vært mange ganger i min ungdom på leirskole, Gode minner derifra.
  Håper dere får en flott helg, med store brøyte kanter til sønnen din.

  klemmer fra Ine

  SvarSlett
 11. Dette blir kanonbra!!!!Utrolig bra planlagt,er helt sikker på at badet blir kjempefint:)følger med å gleder meg til å se det ferdige resultatet...Så gøy med de vinduene i veggen,det er liksom noe som ikke er så vanlig,men det er utrolig stilig,kunne godt tenkt meg det selv,hihi...:)Liatorpserien er jo bare nydelig,så skjønner godt at dere har valgt de møblene:)Håper dere har en fin tur på hytta...Her skinner hvertfall sola så nydelig,suger til meg hver solstråle...;)Klem fra Caroline

  SvarSlett
 12. Ser ut som badet kommert til å bli kjempefint. Du vet iallefall hvordan du skal ha det. Kuult!!
  Gleder meg til fortsettelsen. Vi venter kjøkkenet til Norge den 28. SPENT!!
  Ha ei koselig hyttehelg.
  Klem Anki

  SvarSlett
 13. Jeg har aldri vært i tvil om at badet både ville bli spesielt og lekkert, og det virker som om dere er på god vei. Du vet at jeg følger alle prosjektene med stor iver.

  Skal ikke din kjære være med å bestemme flisevalg og den slags? Lurer bare jeg (he-he), siden du skriver i jeg form.

  Ha en fin tur i høyden.

  Klem

  SvarSlett
 14. WOW ...dette badet kommer til å bli kjempefint..

  Du må vel være grådig spendt selv også..'
  hihi


  Nyt helgen.:

  klemmer

  SvarSlett
 15. Dette blir et helt fantastisk flott bad=)!!!! Wow...sier jeg bare!! Gleder meg til å følge dere videre i prosessen=). Falt pladask for toalettet, såååå sjarmerende. Og så jeg er bestemt på at en dag skal jeg være den lykkelige eier av et badekar med løveføtter;)!

  Ha en herlig uke!
  Klemmer!

  SvarSlett
 16. Wow!! Så masse fint du har funnet til badet! Dette gleder jeg meg virkelig til å se resultatet av! Mange spennende ideer og løsninger:)

  GG-koppene er nesten synd og skam å gjemme bak skapdører, jeg har fått for øre at Kremmerhuset har fått inn koppestativ, så blir nok en tur innom der i morgen;) Smart løsning du hadde laget på etasjefatet:)

  Håper du har koset deg masse på hytta i helgen, og tuuuusen takk for de hyggelige ordene du har lagt igjen hos meg! Det setter jeg veldig pris på;)

  Fin mandag til deg og dine!
  klem.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg