Neste steg...

Hei og hopp:))
Torsdag...igjen og nok en gang kan vi si at i morgen er det helg!! Gleder meg til Fredags kos og ikke minst helgen. Det skjer ikke så mye spennende i helgen her hos oss men kose oss skal vi gjøre allikavel.
Guttene i hus synes det er veldig lenge siden vi var på hytta og det har de jammen rett i...
Det har vært så utrolig kaldt denne vinteren at der rett og slett ikke har fristet.
Heldigvis at det blir stadig lysere og lysere på kvelden og mildere i lufta og en hyttetur må vi snart ha:) (I går mørknet det ikke før klokka nærmet seg halv seks, det er framgang det:))))


I går var vi (mannen min, sønnen min og meg...) i Arendal. Sønnen min skulle ta vaksinen som han pleier.
2 1/2 times kjøring vær vei..
Det er så drugt men må man så må man!!
Vi hadde med tilhenger og fikk handlet noen viktige remedier til badet.
Eller rettere sagt denne gangen var det mannen som var på shopping, jeg satt på "vent" i bilen.

( bysten er fra vår Rhodos tur i fjor høst, jeg må alltid ha med hjem suvenirer som bringer frem minner 
fra turer:)))))

Det ble ikke mye shopping på meg denne turen bortsett fra en liten tur innom et sted
som heter "Hønsehuset" i Søgne.
En frisørsalong som solgte interiør varer i samme hus...
Det var en del gamle skap/møbler og litt interiør fra Chic Antique og JDL..
Liten men helt grei...
Ikke et sted jeg kommer til å besøke så ofte men kansje av og til..
Kjøpte meg litt zink interiør, mer om det en annen dag.


Det var ikke en spesielt god dag i går for meg helsemessig, derfor orket jeg
ikke farte rundt på butikker.
Godt at ikke alle dager er like...
I dag er jeg også redusert og tar det meget "slow"...
I morgen er det frisørtime på meg og da må energien være ladet hehe!!
Blir deilig med en klipp og ny farge i håret.


Når det gjelder prosjekt badet så må jeg starte med å si tusen takk for 
at dere engasjerer dere og legger igjen så koselige hilsener.
Noen av dere som leser syntes sikkert at jeg "maser" mye om disse vinduene,
men nå er det nå slik at både mannen og meg er veldig engasjert i akkurat dette,
vi ønsker at det skal bli slik som vi har tenkt.
Vi er sammen om dette og gleder oss like mye til å se hva vi kan få utrettet.
Det er vårt hjem og våre ideèr og meninger:)))


"Her skal vi trives og her skal vi bo....tudeledu..."

Nå har vi sendt mail til et par private snekker verksteder for og se hva de
evnt kan hjelpe oss med:)

*Spente*

Håper vi får svar i løpet av dagen!!!

Nå vil jeg ta meg en liten runde på besøk i bloggheaven ettersom jeg er i "hvilemodus" 
allikavel...
Så får jeg prøve å gjøre litt småting etterhvert.


Ha en flott Torsdag..
Har du noen gøye planer for helgen???

Kommentarer

 1. Hei Mona!
  Først må jeg si at du viser knallfine bilder, og den bysten var nydelig!
  Kjedelig å reise så lang "bare" for vaksine..Vi reiser hver 3.mnd inn til Oslo "bare" for et røntgenbilde og blodprøve..Tenk om sykehusene her hjemme kunne slike ting:))
  Deilig å ha en mann som engasjerer seg:))- samme her, de gangene jeg spør:)
  Blir spent å se vinduene "en vakker dag":)
  Tror jeg skal male stuetaket i helga:) Lysten er der iallefall:)
  Håper formen din bedres utover dagen!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Hei Mona, så nydelige bilder!! En laaang tur på dere igår, så faktisk Hellstrøm rydde opp i Arendal igår:-) Pizzakroken tror jegs tedet het...

  Har mange planer om å rydde inn/ut av maskina, vanner planter etc....Men nei, utsettes litt til:-) I helga blir det fortballturnering for mellomstemann, ellers rolig pga formen. God bedring og lykke til hos frisøren, det blir godt med litt egentid! Klem,Marianne

  SvarSlett
 3. Hei du gode

  Nå må du ikke slite deg ut, slapp av og kos deg:-) Har sett hva sykdommen din kan gjøre og det er bare så skremmendes, så du må ikke slite deg ut.
  Gleder meg til å se hva du har fått kjøpt deg, sikkert noe lekkert vil jeg tro;-) Her er det ikke de store sprellene, koser meg hjemme og får bakt litt innimellom som du sikkert har fått med deg hi hi.
  I morgen skal jeg til butikken for å pakke ned varene og det skal bli deilig å endelig få avsluttet det kapittelet.
  Så krysser vi fingrene for at det skal bli fin vær på lørdag for da går turen opp i fjellet. Slalomtur for hele familien.

  Ha en god dag Mona og håper at dere får orden på vinduene. Er så kipt når en har planer og ikke får gjennomført de.

  Klemmer Agnes

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder du viser.. den rosen er så skjønn ..er den laget av betong eller ?

  jammen litt av en tur dere hadde i går.. men sånn er det av og til.. ikke kjekt når du ikke føler deg så bra...håper det blir bedre snart..

  kan skjønne dere vil ha vinduene .. ikke noe mas fra din side.. syns det e rkjempespennende å følge med i prosjket bad jeg =))

  klmmer til deg =)

  SvarSlett
 5. Hej Mona!

  Du har så vackra bilder och så mycket fint som man får njuta av på din blogg! :-)

  Tusen tack för att du tittar in till mig ibland!
  Du frågar om jag har börjat skicka till Norge än. Jodå, jag skickar ibland men än så länge inte så stora saker men nu är ett utlämningsställe planerat i Drammen! Hur långt har du dit? Bor du kanske i en helt annan del av Norge?
  Tanken är att jag ska köra över en last med möbler till en kvinna i Drammen som ska vara min första samarbetspartner i Norge. Sedan kan man hämta där hos henne. Det är så dyrt och komplicerat att skicka möbler från Sverige annars så jag tror det är enklast att jag kör en lastbil full till Drammen ibland istället!

  Det blir dock tidigast i april, skulle jag tro!

  Hör gärna av dig igen om det är något speciellt du är intresserad av!

  Klem!

  SvarSlett
 6. Hej
  Tak for din interesse for min ZINK AWAY. Der er vist ikke nogen tvivl om, hvordan vi har det med zink i indretningen :-)

  Hav en dejlig aften
  Birgitte

  SvarSlett
 7. Hei og takk for fin kommentar inne hos meg.
  Ja, var ikke den stickersen på speilet vakker? :) Har fått spesiallaget den i frostet folie, funker helt likt med vanlig wallstickers. Du kan sende en mail til MeMe, det er de som har laget denne til meg: http://epla.no/shops/veggord/
  De har også masse annet fint, de lager også akkurat det du vil ha, de er strålende slik:)
  Klem J.

  SvarSlett
 8. Heia
  Kjekt med kommentar fra deg. Har lest litt inne hos deg nå, du har en fin blogg og jeg har lagt meg til som følger.
  Får håpe det ordner seg med vinduer for dere.
  Blir kjekt å følge deg fremover.
  Klem Mette

  SvarSlett
 9. Hei Mona
  Tusen takk for så koselige hilsen ♥ det varmer virkelig :) og kjempekjekt at du vil være med på min giveaway ♥ Nydelige bilde du viser her… likte godt bysten :) langturer her heller ikke noe for min helse, kjenner godt til dette :) du får ta det med ro og kose deg så best du kan… snart er det helg og alltid :)) ikke noe spes som skjer her hos meg – blir stille og rolig ♥ sammen med min samboer og lille Bamse…

  Ja, ang bestilling så fant jeg skiltet og en nydelig klokke, samt en ting til (husker ikke nå var det var)… Jeg bestilte og betalte… MEN såååå ringte de meg å sa at varene var utsolgt – ALT som jeg skulle ha!!!! - jeg kjente jeg ble litt skuffet da, men får håpe de får det inn igjen en gang… Takk for alltid så koselige kommentarer hos meg, og jeg gleder meg til å følge deg videre, du også har en nydelig blogg ♥ Ønsker deg en fin fin fredag og helg som kommer, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Det var lang kjøretur for en vaksine ja, merkelig at ikke noen kan gjøre det der dere bor?? Flotte bilder du viser i dag. Synd du er pjusk i formen - håper du har en bedre dag i dag og at du blir strålende fornøyd hos frisøren =)

  SvarSlett
 11. Hej!

  Jag ville kika in till dig och önska dig en riktigt trevlig helg!

  Vad fint och så fina bilder!

  Må så gott!

  Kram Sirpa

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg