Zink fat..

Heisan..

Nå har vi endelig tatt en beslutning ang flisevalg til badet og de skal bestilles i morgen:)
Jeg har drøyet i lengste laget med å ta en beslutning for det var så vanskelig å bestemme seg. Det stod i mellom to forskjellige typer/stiler. Mannen ble fornøyd enten det ble sånn eller sånn bare jeg kunne bestemme meg for vi måtte snart få de bestilt. Han er snart ferdig med varmekabel delen og så skal gulvet  flytes med avrettingsmasse.
Det går fort mot flisedelen...
Den delen er jo en meget spennende prosess, hvordan det blir osv. osv..
Jeg gleder meg veldig til det!


Zink hjerte fatet som jeg kjøpte for ikke så lenge siden har jeg nå tatt i bruk.
Jeg kjente behovet for forandring på bordet i kosekroken melde seg!
Jeg brukte mine fine "syden" steiner på fatet sammen med Madonnaen,et par
lysestaker, kunstige blomster fra Nille og en stensil bokstav:)


Jeg blir mer og mer hekta på zink, det er så kult:)


Må si tusen takk for de koselige tilbakemeldingene på mitt forrige innlegg.
Jeg synes at det er viktig å frem heve slike små butikker som virkelig prøver seg.
Vi vil jo gjerne at de skal lykkes, både i store og små byer:))


I dag har jeg vært noen timer på jobb og det var en fin dag:)
Etter å ha hvilt litt nå skal jeg ta turen opp til min søster som ringte og ville ha besøk:)
I morgen skal jeg være med henne og min skjønne tante unge på baby svømming.
Det blir så morro..


Hvordan har DU hatt det i helgen da??
Funnet på noe spennende?
Jeg har ikke fått besøkt så mange blogger i helgen men kommer sterkere tilbake
i løpet av dagene:))


I kveld skal jeg kose meg med det nye Bolig Drøm,
utrolig fint blad..det skal sies.
Kunne godt tenkt meg at de hadde besøkt enda flere bloggere og laget repotager for det
er så gøy og se hjemme til folk på trykk i blad:))
Egentlig så kunne jeg tenkt meg at det fantes et blad som het
"Interiørbloggeren"...
Det hadde vært kult!!!


Den som lever får se..kansje det blir et slikt blad også etter hvert.
Enn så lenge:
Ha en fiiiin Mandag`s kveld..

"Off i go to my sister..."
Kommentarer

 1. For noen nydelige bilder du viser!
  Blir veldig spent å se badet med fliser m.m.:)
  Den madonnafiguren var nydelig sammen med lysglass og de runde steinene...kan se det for meg når det lyser opp på kvelden:)
  Ha en fin fin kveld Mona!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder og ja, sink er en stor favoritt her også. I dag har jeg fått malt en del tak, så det går heldigvis framover;-) Kos deg hos din søster og tantegull, snakkes

  Klemmer herfra

  SvarSlett
 3. Hei Syste :-)
  Ser frem til å gå på bade tur sammen i morra. Og må si jeg er kjempe stolt av deg, denne bloggen er fantastisk fin :-) Kjempe glad i deg. Klem fra Lene.

  SvarSlett
 4. Så deilig å ha bestemt seg for fliser da! :-) Jeg kan få til å bestemme meg for fort jeg da, og to dager etter tingen er bestilt, ja da finner jeg noe annet finere i stedet... Så flisene til badet vårt skal jeg faktisk ta meg god tid til, de kan jo vitterlig ikke bare byttes i hytt og pine. :-)

  Så fantastisk fint du har pyntet det fatet! Lekkert altså! :-) Og koslig å lese den fine kommentarer til søsteren din over her. :-)

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. Nydelig fat og så fint du har pyntet det, du er så flink til det:)
  Jeg syntes også det er koselig å lese om interiør bloggere, syntes det var en god ide du hadde.
  ha en fin kveld.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 6. Hei Mona
  Så koselig å titte innom deg igjen :) alltid så flotte innlegg – en fryd ღ Kjempespennende å se hvilke flis dere har bestemt dere for, ikke alltid like lett dette :) Nydelig zinkfat og herlige detaljer du har pyntet med ღ Flott innlegg under her også, det med nærbutikker på hjemstedet – tøft å starte opp, men også veldig viktig at man støtter opp under sine nærbutikker :) Liker godt slike butikker som selger både interiør, håndarbeid, litt klær og ikke minst bruktting – en herlig kombinasjon…

  Utrolig flott skrevet innlegg om gaven, kjente jeg ble helt rørt her jeg satt ღ Ja, det koster litt å sende pakker her til lands – men den største gleden er å glede andre – og da betyr ikke penger så mye ღ de pengene jeg brukte i porto har jeg sikkert brukt på noe annet som jeg egentlig ikke trengte :) Glad du likte gaven, og jeg er utrolig glad for å ha møtt deg her igjennom bloglandia, Mona ღ takk også for hyggelig mail og gode ord… Ønsker deg en flott tirsdag og uke som kommer. Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder. Veldig fint pyntet:)

  W

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder du viser:) Så spennende med nye fliser:) Håper på å få se bilder av det etterhvert? :)

  Klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 9. Hei! takk for hyggelig melding hos meg. Det var så koselig her hos deg, og bildene dine var veldig fine.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg