Tenke "koffert..."

Hei og hå...
Tenke "koffert" gjør jeg om dagen! Er så glad jeg tok turen innom en Freetex butikk og fikk kjøpt meg denne fine kofferten på Lørdagen..
Akkurat slik jeg hadde vært på jakt etter.


Gammel og slitt og bare sååå sjarmerende.
Den kostet 199;
Noen år tilbake i tid så hadde jeg nok aldri tenkt tanken
på og gå inn døren en gang på Freetex...
Og ihvertfall ikke gått inn og kjøpt en gammel og slitt koffert!


Man forandrer seg med årene og ser ting på en annen måte og med 
nye øyne...
Jeg har forandret meg mye...
Nå er jeg hekta på gamle ting og tang og er stadig på jakt etter noe som kan brukes..
Både her og der!


Min nye koffert passet jo utmerket ved siden mitt kule teppe
med teksten "Bon Voyage"...

Skulle ikke nølt et sekund med å ha pakket kofferten og dratt til
varmere strøk og overlegent sagt:
"Bon Voyage..."

Men...det får bli en annen gang..
Får holde meg til drømmen enn så lenge..

Mannen driver og sparkler taket på badet,
jeg har tilbudt han og hjelpe...men av og til vil menn klare seg selv..
Tror det er på tide med litt bilder fra badet snart så dere ser
hvordan vi ligger ann.
Eller?????

Enn så lenge.
Nyt denne "lille" Lørdagen som enkelte kaller det...

Tilbake før du aner!Kommentarer

 1. Jeg klarer liksom ikke helt å bestemme meg for min green gate favoritt:) Men det som er så flott med tilly, chloe og spot beige er at de passer jo hele året rundt:)Sommer som vinter<3 Er glad i de rødprikkete til jul:) Håper du får en super onsdag:) Rett og slett elsker de gardinene dine:) de hadde passet så fint her:) Klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 2. Den var jo kjempestilig da! Passet godt til teppet ditt. Er heldig å ha et par gamle kofferter jeg også. :)

  SvarSlett
 3. Måtte tenke meg litt om, men jo- jeg var innom Mosters Hus på lørdag. Skulle se etter noen hvite putetrekk. Var du der også?
  Åhhh- så dumt, du skulle ha snakket til meg, hadde vært kjempe koselig å hilse på deg. Håper jeg treffer deg en gang.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 4. Herlig koffert!!!! Jeg angrer stadig på at jeg ikke kjøpte den jeg så på Gjenbruget for noen uker siden. Må ta en tur ned i morgen, for å se om den fremdeles er der:DDDDDD Og en ting til: Jeg skal lete etter en koffertralle, for neste gang jeg skal ut og reise, så skal jeg reise nostalgisk:DDDDDD Med gammel koffert:DDDDDDD Mye lettere å finne igjen kofferten, når den skal hentes ut av samlebåndet:DDDDDD Gleder meg til å se badet deres:DDD Klemz

  SvarSlett
 5. Åhh, Vad jag gillar dina fina bilder Mona!
  Du är såå duktig....

  Stoor Klem från mig/ Therese

  SvarSlett
 6. Heisann Mona!
  Flotte kofferten du har fått deg, og så på Freetex. De utroligste skatter dukker plutselig opp, gjelder å ha øynene med seg:-)
  Gleder meg til å se bilder fra det kommende badet, dere kommer til å bli ferdige før oss og vi som startet for maaange måneder siden he he. Mannen ringte igjen i dag på vinduene og de hadde sendt de mot Rogaland i dag:-))

  Ha en fantastisk kveld

  Klemmer Agnes

  SvarSlett
 7. Hei og tusen takk for kommentar inne hos meg:) her har det skjedd mye etter sist jeg var her..ja, er ikke så ofte inne lenger, pga bla treg pc..det tar jo en eeeeevighet, og det har man jo ikke tid til:)
  Skjønner godt du faller for fristelsen å tenke koffert med denne lekkerbisken i hus:))Heldig var du!
  Ha en riktig fin lille-lørdag!
  Klem

  SvarSlett
 8. DU får packa kofferten och följa med till Spanien närsta vecka...:) ha en skön kväll, klemmer VIOLA

  SvarSlett
 9. Nydelig koffert,..og virkelig lekre bilder du har tatt,..

  ja er det ikke moro med gamle skatter,..'har likt gamle ting så lenge jeg kan huske... det gir en egen stemning med disse gamle tingene rundt seg..'Ja til bilder av badet... gleder meg o=))**klemmer O=)

  SvarSlett
 10. Stili` koffert, ja tenk å pakke den og reise nedover... *drømme* Med silkeskjerf rundt halsen som flagrer i vinden... Øh... Må ha sett dette i en film, tror jeg... hihi.

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 11. Hei.
  Så fin koffert,er innom Fretex en
  gang i blant jeg også. Fant 2
  tallerkenhyller der forleden.
  Kofferter er jeg på stadig jakt
  etter men har ikke sett snurten
  av en eneste en. Det vanker en del
  interiørdamer der vettu og plukker
  med seg det fineste.
  Klem.

  SvarSlett
 12. De gamle koffertene er utrolig flotte og dekorative. Den du har kjøpt var jo kjempefin!

  SvarSlett
 13. Tusen takk for hyggelige kommentarer!! Må jo si takk det samme:)Skikkelig kreativ og du er en stoooor inspirasjonskilde.....
  Den kofferten var rååå lekker! Hadde vært moro å tatt en tur med en slik ja:))Hadde nok fått mange rare blikk etter oss:)
  Gleder meg villt til å se en bit fra badet deres:)
  Vi skal ta vårt til våren/sommeren:)
  Ha en nydelig kveld Mona!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 14. Hei hei
  Så heldig du har vært som har fått tak i en gammel koffert. Ja det er rart, ting vi ikke ofret et blikk tidligere er nå blitt kjempepopulært:)
  Ha en fin dag.
  Klem Mette

  SvarSlett
 15. En kufferte er uundværlig!! Men jeg ville da heller ikke tidligere have haft en kuffert liggende i stuen! Jo, måske i flet. I dag har jeg en lille gammel fransk, kuffert i læder med nogle sjove drejeknapper liggende på nogle store gamle dåser. Kufferten er jeg bare så glad for. Bruger den til opbevaring af små bøger, bånd mm.

  Hvad skal du have i din kuffert???

  Birgitte

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg