Ny Årgang..

Hei, hei...
Nyter DU denne Søndagen??? Det gjør jeg...så mye at jeg sitter godt til rette i sofaen og lager et blogginnlegg:))
I går hadde vi en fin tur til Sandnes/Ålgård og besøkte Elin:) Vi fikk servert deilig Brownies kake med is..og gjett om den var god, mannen kommenterte til og med kaken i bilen på vei hjem." God den kaka til Elin asså..." ja mannen min det så jeg jo at du synes for du tok jo til deg tre ganger..hahaha!!!!

I dag skal vi bare kose oss og besøke foreldrene våre...både svigers og mine foreldre, drikke kaffe og "late" oss:)))

I innlegget mitt i dag vil jeg vise litt bilder fra en bitte liten butikk vi har her i Flekkefjord.
Den heter Ny Årgang. Jeg har tidligere skrevet at vi ikke har noen god interiørbutikk her i byen og det stemmer for såvidt...men...Denne lille butikken har tatt inn litt interiør, interiør som jeg liker godt. Ellers er den blandet med litt interiør og litt "brugsting". Den er litt "dugnads preget" ...Flere damer har gått sammen om å lage forskjellige ting for salg i butikken.Du finner heklede varer, strikkede varer, flotte sydde kjoler i tillegg til varer fra bla. Lea Interiør, Durance, Sagen Vintage etc..
Den er virkelig verdt et besøk:)
Min oppfordring til dere som bor i Flekkefjords distriktet er å besøke denne butikken!
Støtt opp om de som virkelig tør å prøve seg! Vi trenger noen her i byen som tør å satse og de trenger oss kunder for å kunne realiserer drømmene sine.


Her selges flere typer stearin lys,
og det er jo noe som vi alle kjøper:)


Nydelig strikket skjerf med små blomster detaljer:)


Kjempetøffe lamper!


Lysestaker..rammer..skilt...Jeg "digger" disse skiltene fra Lea.
Utrolig fine tekster og jeg kom hjem med tre stk forskjellige:)


Gammeldagse drops som er en utrolig fin gave å gi...


Nydelige strykemerker, bilder, servietter fra sagen Vintage..


Radioer fra Kath Kidsten,


Div Homemade..
Durance produkter og div lys...
Jeg må bare legge til at jeg er en stor "fan" av Durance sine produkter.
Vaskemiddelet/Skyllemiddelet med Lavendel duft..
Må prøves, det dufter himmelsk:)
Jeg kjøpte med meg nytt vaskemiddel til klærne.
(Arbeidsklærne til mannen min fikk seg en dose Lavendel duft,
det gjorde seg:)))))


Ta deg en tur innom vist du har annledning og GÅ IKKE ut tomhendt:))))

"Ny Årgang i Flekkefjord By"

På Facebook...

Nå skal jeg fortsette å kose meg på denne Søndagen.
I morgen er det jobb noen få timer, gleder meg:))

Enjoy!!Populære innlegg