*Tenker...*

Hei og hopp..
Gu så fort tia går..
Torsdag igjen og snart helg...føler nesten at jeg akkurat skrev det samme..selv om det er en uke siden sist!
Det er vel et godt tegn på at en har det godt og trives når dagene flyr..
Noen små forandringer skjer det jo her i hjemmet, badet går det sakte men sikkert fremover med. Er liten vits i å vise så mye bilder derfra enda, det er jo stort sett isolasjon og ledninger som pryder veggene foreløpig!Ganske så kjedelig....Akkurat nuh driver min kjære å tar på plast på veggene, deretter er det klart for gipsplater. Alt elektrisk er klart og vi har bestemt oss for hvor det skal være lamper etc..


Kona i hus tenker og tenker...
Jeg tenker mye på badet og som nevnt i forrige innlegg er det nå lamper som er i fokus!
Mannen bare ler av meg når han følger med på meg som pløyer nettside etter nettside etter lamper
på kveldene...
Ja tro meg...han følger med...
Han liker å se hvordan jeg tenker og finner frem til løsninger:)
Vi koser oss i planleggingen...
Men...jeg er nok litt "perfeksjonist" på visse områder og gir meg ikke før jeg er fornøyd
med resultatet....som med vinduene..!!!!
Nok om det...
Jeg fant noen aktuelle lamper i går kveld, de er fra Chiq Antique og bloomingville ( den røffe stilen)
eller noen fra Living.
Har ikke bestemt meg enda..
Dere får vite hva det blir til etterhvert:)))

Nytt i hus er zinkhjertefatet på bildet, det kjøpte jeg på Hønsehuset i Søgne.
Det selges rundt i nettbutikker også;)


Der kjøpte jeg også et sett i zink bestående av tre runde små spann,
jeg bruker 2 av dem til å ha blomster oppi.
Den ene får du se i dag og den andre tenkte jeg å vise i morgen.
Kunne faktisk tenkt meg et sett til så vist jeg kjører forbi skal jeg innom igjen:))))
Bokstavene fra Chiq Antique henger overalt her i hus...


Aller helst ville jeg hatt en hjerteranke på hyllen her men det har jeg enda ikke fått tak i her i
min lille by...

Nå får jeg ta meg en liten bloggrunde.
I kveld er det Lisa Williams på Fem kl 22:00, Live fra Oslo!
Jeg er en stor "fan" av henne, hun er helt rå..
Jeg har "safet" meg biletter til hun skal være i Stavanger i September..
Gleder meg:)))

Nyt denne fine Torsdags kvelden alle dere som titter innom!

Klemmer til dere!Kommentarer

 1. Det blir nok fint på badet! Vi er ikke ferdige med vårt heller, men blir det i løpet av vinteren. Kjempefint det sinkfatet.

  SvarSlett
 2. Spennende å finne lamper til badet! Jeg tråler nettet etter bademøbler jeg da, vi begynner med badet rett etter et 80-årslag som vi skal arrangere i førsten av april. Og nå kom jeg jo på at vi må ha lamper også... Djiiisus! Det er jo så MYE å tenke på (for ikke å snakke om alt som må gjøres UNDER flisene...)

  Fine bilder, hjertefatet var nydelig.

  Lisa Williams skal jeg se på også, men må ta det opp og se i morgen kveld i stedet. :o)

  Klem Jenny

  SvarSlett
 3. Så kjempeflotte bilder du viser, var så flott det du hadde laget til i glassklokka:-) Samler mye inspirasjon her inne hos deg og gleder meg til jeg kan begynne å sette ideer ut i liv her hjemme. Vi venter fortsatt på vinduene - kjempekjedelig for jeg hater å vente hi hi.
  Skal også benke meg i sofaen foran Tven i kveld kl 22. Ble helt fasinert av sist program og kan nesten ikke vente til Stavangershowet!!
  Likte så godt pletter i lufte hos deg, bare synd at disse får jeg ikke til. Tok livet av min etter en uke...

  Ha en god kveld, skal snart hoppe i dusjen så blir det avslapping i sofaen etterpå

  Klemmer til deg

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder du viser - igjen......:))
  Det blir mer og mer ting her i heimen også med zink. Blir veldig spennende å se badet deres etterhvert:) Må være knallgøy å starte fra bund og planlegge m.m. Du har iallefal veldig god smak
  på ting å tang!
  Ha en kos kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Hei. :))Tenker det blir bra flott på badet,
  du har en fantastisk god smak vettu
  Mona. Nydelige bilder,kjempefint
  sinkfat.
  Ha en fin kveld,Lisa Williams er
  en favoritt hos oss også.
  Klem.

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder, og så spennende med lampejakt. he he:) Hjertefatet har vi selv stående her hjemme på en gammel, slitt trekasse:) Kjempe søtt fat, kjøpte vårt på skafferiet:) Har du vært der noen gang? Anbefales:) Ja, tenk at uken går så fort:) Håper du får en kjempe fin helg:) Klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 7. Jeg vet jeg har sagt det før, men en god ting kan vel ikke sies for ofte. Dere to imponerer meg storlig. Begge har interesse for hva den andre gjør. Å være perfeksjonist er ingen dårlig egenskap. Skal man først fornye, er det viktig å være sikker i sine valg. Det er tross alt mye penger det er snakk om.

  Klem

  SvarSlett
 8. Ja planleggingen er halve moroa.. og badet kommer til å bli kjempefint..det er jeg sikker på..

  kos deg og nyt helgen min venn..

  klemmer =))

  SvarSlett
 9. Jättefina bilder, så inspirerande!
  Hoppas att du får en fin o skön helg!

  Klem Therese

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder du viser, som vanlig :) Lisa Williams, enig at det er kjekt å se på henne :) Spennende:) God helg, klem fra fru Muffins.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg