=)

Heisan... 

Her er jeg...igjen ! Jeg har ikke latt meg skremme av verken "bygde dyr" eller andre dyr ! Jeg vil starte med å takke for de varmende og gode hilsenene dere BLOGGEDAMER la igjen til mitt forrige innlegg. Dere er bare helt unike og sier så mye "klokt".

Som Miss Mette sa :

" Bloggingen fører jammen til mye fint ღ ikke sant? Hadde ikke jeg eller du blogget hadde vi ikke møtt hverandre eller andre flotte mennesker..."


Det har du sannelig helt rett i Mette :) Blogglandia er et fint sted å være. Man møter mange flotte blogge damer og stifter mange gode blogg vennskap. Det gir en utrolig mye glede og kunne dele litt av livet sitt med andre som finner det innteresangt. Det finnes utallige forskjellige blogger rundt om i Verden og det er alltids en og annen blogg for enhver smak.  Jeg valgt Interiør delen, der trives jeg, blogger med gode oppskrifter titter jeg også innom innimellom når jeg får lyst å bake litt !
Forrige uke fant jeg oppskrift på Brownie Muffins på en blogg, sønnen min hadde lyst på kake og da ble det laget muffins. Vi laget muffins både Fredag, Lørdag og Søndag. Fred/Lørd bakte sønnen min og meg i sammen på kjøkkenet og det var skikkelig KOS. Jeg laget røren og han fylte i muffins formene. Søndag laget jeg til min pappa for han hadde hatt bursdag så vi var i selskap:)

( bildene er i Sort/hvitt grunnet dårlig lys på kvelden og jeg liker ikke bilder med gult blitz lys =)))))Han er så glad i Brownie kaker i forskj. varianter.
Og jeg kan love deg at disse muffinsene gled rett ned i munnen.
Gud så gode de var... og så enkle og lage !


Og for en kjekk ting og gjøre sammen :)

Noen små sjokolade biter på toppen...moahhhh!


Her er oppskiften:

Ca 16stk
Sett ovnen på 200C.


Du trenger :2 egg
3dl sukker
100gr smeltet smør
2 dl hvetemel
1ts vaniljesukker
3-4 ss kakao


Slik gjør du :
Visp sukker og egg til egedosis.
Bland inn resten av ingrediensene.
Fyll muffinsformene halvfulle.
Stekes på 200C i 13min.

De blir akkurat som brownies, bare i "porsjonskaker".
La de avkjøles før du spiser dem, da smaker de best!
Kjempe enkel og kjapp oppskrift, tar ca 5min å lage røra, og så er det 13min i ovnen. 
Perfekt når du er sugen på noe søtt men ikke orker 40 min på kjøkkenet.
Kos dere!


Oppskriften fant jeg på
bloggen !

Her på Sørlandet laver det ned fra oven i bøtter og spann og mer skal det bli.
Se bare på dette:


Ikke noe å skryte av nei.....
Fint vær ute til å være inne i...

Her skal høst kvelden nytes under et pledd og med en mann som hadde noen romantiske planer
etter at han var ferdig med jobbingen i garagen....*spennende*
Nyt kvelden du også..
Ta vare på hverandre!

I neste innlegg får du se siste del av Forandring Fryder....


Populære innlegg