=)

Heisan... 

Her er jeg...igjen ! Jeg har ikke latt meg skremme av verken "bygde dyr" eller andre dyr ! Jeg vil starte med å takke for de varmende og gode hilsenene dere BLOGGEDAMER la igjen til mitt forrige innlegg. Dere er bare helt unike og sier så mye "klokt".

Som Miss Mette sa :

" Bloggingen fører jammen til mye fint ღ ikke sant? Hadde ikke jeg eller du blogget hadde vi ikke møtt hverandre eller andre flotte mennesker..."


Det har du sannelig helt rett i Mette :) Blogglandia er et fint sted å være. Man møter mange flotte blogge damer og stifter mange gode blogg vennskap. Det gir en utrolig mye glede og kunne dele litt av livet sitt med andre som finner det innteresangt. Det finnes utallige forskjellige blogger rundt om i Verden og det er alltids en og annen blogg for enhver smak.  Jeg valgt Interiør delen, der trives jeg, blogger med gode oppskrifter titter jeg også innom innimellom når jeg får lyst å bake litt !
Forrige uke fant jeg oppskrift på Brownie Muffins på en blogg, sønnen min hadde lyst på kake og da ble det laget muffins. Vi laget muffins både Fredag, Lørdag og Søndag. Fred/Lørd bakte sønnen min og meg i sammen på kjøkkenet og det var skikkelig KOS. Jeg laget røren og han fylte i muffins formene. Søndag laget jeg til min pappa for han hadde hatt bursdag så vi var i selskap:)

( bildene er i Sort/hvitt grunnet dårlig lys på kvelden og jeg liker ikke bilder med gult blitz lys =)))))Han er så glad i Brownie kaker i forskj. varianter.
Og jeg kan love deg at disse muffinsene gled rett ned i munnen.
Gud så gode de var... og så enkle og lage !


Og for en kjekk ting og gjøre sammen :)

Noen små sjokolade biter på toppen...moahhhh!


Her er oppskiften:

Ca 16stk
Sett ovnen på 200C.


Du trenger :2 egg
3dl sukker
100gr smeltet smør
2 dl hvetemel
1ts vaniljesukker
3-4 ss kakao


Slik gjør du :
Visp sukker og egg til egedosis.
Bland inn resten av ingrediensene.
Fyll muffinsformene halvfulle.
Stekes på 200C i 13min.

De blir akkurat som brownies, bare i "porsjonskaker".
La de avkjøles før du spiser dem, da smaker de best!
Kjempe enkel og kjapp oppskrift, tar ca 5min å lage røra, og så er det 13min i ovnen. 
Perfekt når du er sugen på noe søtt men ikke orker 40 min på kjøkkenet.
Kos dere!


Oppskriften fant jeg på
bloggen !

Her på Sørlandet laver det ned fra oven i bøtter og spann og mer skal det bli.
Se bare på dette:


Ikke noe å skryte av nei.....
Fint vær ute til å være inne i...

Her skal høst kvelden nytes under et pledd og med en mann som hadde noen romantiske planer
etter at han var ferdig med jobbingen i garagen....*spennende*
Nyt kvelden du også..
Ta vare på hverandre!

I neste innlegg får du se siste del av Forandring Fryder....


Kommentarer

 1. Hei!
  Godt å ha deg tilbake:)
  Fantastiske bilder du har tatt. Liker godt svart/hvitt.
  Holder på å drukne her i Kristiansand.... Har vel kommet en meter regn snart:)
  Ha en deilig kveld!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Så koselig at dere baker muffins i lag:) Sånne ting skaper gode minner å ta med seg videre! Jeg leste innlegget ditt under nå, og det gjorde meg trist.. Nå vet ikke jeg hva det snakkes om, men ut i fra bloggen din som jeg har fulgt lenge har jeg inntrykk av en god og omsorgsfull dame, som gjør det beste ut av sin livssituasjon og prøver å nyte livet! Hvis noen ikke tåler at andre får til ting her i livet er det synd for dem! Håper du kan heve deg over det, får dette tapper deg bare for verdifulle krefter.. Håper du fortsetter å innspirere oss med ditt vakre hjem og koselige væremåte leeenge!
  Tusen takk for at du er en god bloggevenn!

  Store klemmer fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Mmmmm, dette så da utrolig godt ut, spørs om det ikke blir noe slikt på oss morgen, ja:-) Så trist med bygdasnakket, stå på og holdt ryggen rak, misunnelige mennesker har selv det største problemet, lykke til med regnet du også:-) Stor klem

  SvarSlett
 4. Så herlige brownis!! Så nesten litt ut som cookies ;).
  Her regnet det også i hele går, bøtter og spann, men i dag har det løyet litt. Deilig at det går litt frem og tilbake.
  Ønsker deg en flott uke!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Jeg er ikke akkurat noen kjøkkenskriver, så du får sende over noen slik at jeg har til kaffen.

  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg