Give Away hos Villa Tverrteigen….

Trodde dere jeg hadde glemt å feire at jeg har passert 100.000 besøkende på bloggen ???? Neida dere….det MÅ JO feires. Det er jo tross alt dere som titter innom som øker besøkstallene og gjør at det er ekstra morro å være hobby blogger! Jeg har vært i “planleggings modus” men nå er alt i boks og DU kan glede deg over min beste Give away ever !!!!!  Jeg liker å gjøre en “innsats” selv når man skal gi noe tilbake til sine lesere og dermed så tok jeg turen på en av mine “gode” dager til Landstil butikken på Moi i Lund kommune. Der tok jeg masse bilder av lekre nyheter i butikken og til gjengjeld har Tone&Anette sponset et gavekort til min give away og ikke nok med det så  blir det likedann give away rundt jule tider så her er det bare å følge med !
Landstil er en av mine favoritt butikker og det er like koselig vær gang og ta turen innom! Man blir jo bedre og bedre kjent med både den ene og andre av personalet og en ting jeg kan garantere er at personalet er helt TOPP !  Denne butikken trives man i og man kan gå rundt og titte i evigheter. Jeg anntar at de aller fleste i Norges land har hørt om Landstil men har du ikke det så får du litt mer info nedover siden her sammen med masse bilder av de herligste interiør varer..! Info er hentet fra nettsiden deres.

“Landstil A/S er drømmen om det gode liv! Landstil er en av de første nettbutikkene som etablerte seg 2006 i denne stilen, og eies og drives av familien Strand.”
Offisielle-LOGO-bilde-mindre

Landstil September 2011 002
Landstil September 2011 004
“Etter et langt liv som journalist og med hele verden som arbeidsplass, vendte Tone og ektefelle Arne tilbake til hennes hjembygd Moi i Lund kommune på sørvestlandet. Deres sønn Tommy hadde allerede flyttet ned året før og datteren Anette kom også hjem hvor hun raskt fant sin drømmemann i Kjell Ivar Rasmussen. Da familien arvet familiegården Hola og flyttet inn i det 200 år gamle huset, ble Landstil A/S en realitet.”

( Bilder fra butikken på Moi)
Landstil September 2011 014
Landstil September 2011 010
Landstil September 2011 012
Landstil September 2011 019
Landstil September 2011 018
Livsstilkonseptet består av nettbutikken www.landstil.com og to fysiske butikker. Den første butikken er innredet i en gammel smørehall ved YX stasjonen ved E 39 på Moi, og et par år senere kom butikken i Ankerplassen senter i Tananger utenfor Stavanger, og butikk på Amfi Madla våren etter. Nettbutikken er i dag norges største nettbutikk innen shabby chic og fransk landstil, og den fysiske butikken på Moi er for lengst blitt en turistattraksjon som folk kommer fra hele landet for å oppleve.
Landstil September 2011 021
Landstil September 2011 025
Landstil September 2011 029
Gårdshuset Hola er innredet i fransk landstil, og brukes som showrom ved spesielle anledninger. Foruten familien, har Landstil i dag flere ansatte.
Familien Strand lever som en storfamilie, og selv om begge barna har flyttet ut og etablert seg i Sandnes, omgås de nesten daglig. Barnebarnene Markus og Lucas har en stor og sentral plass i Tone og Arnes liv, og er ifølge bestemor Tone "- det beste som har hendt meg."

"Skilt heaven..." 
Landstil September 2011 031
Landstil September 2011 033
Landstil September 2011 035
Landstil September 2011 038
Stilen hos Landstil er shabby chic og fransk landstil. Hver vare er nøye utvalgt, nettopp for sin spesielle sjel, sjarm og patina. Varelageret er stort, og hos oss vil du finne interiør som du ikke finner andre steder.
Vi liker å skille oss ut fra mengden! Hos Landstil finner du et stort utvalg interiør fra ledende og nye spennende danske, norske og svenske leverandører, kombinert med gamle varer fra Frankrike. Mesteparten av de gamle franske varene er 100 år eller eldre, hvilket gjør dem til antikviteter.
Landstil September 2011 039
Landstil September 2011 040
Landstil September 2011 045
Innehaverne av Landstil ønsker også å inspirere, og vi legger stor vekt på å ta egenproduserte bilder, slik at du finner inspirasjon til nye anvendelsesområder til ting du allerede har, eller nye kjøp du gjør hos oss.

Våre hjem ligger ute på nett til inspirasjon, og Anette, Kjell Ivar og Tommys hus har vært på trykk i et 24 sideres interiøbilag i Norsk Ukeblad og 20 siders reportasje i Magasinet Jeanne d´Arc Living. Tone og Arnes hjem har blant annet vært på trykk i Bladet Det Gode Liv, i ett 24 siders interiørbilag i Norsk Ukeblad, i en 15 siders reportasje i magasinet Jeanne d'Arc Living, og en 8-siders reportasje i Vakre Hjem og Interiør. Det har også vært skrevet utallige avisreportasjer om oss. For å se noen av disse, kan du gå inn under presseomtale.
Vi gir også gratis veileding og tips og råd om innredning av hus eller hagen din!

Landstil September 2011 048
Landstil September 2011 049
Minst annenhver måned inviterer vi kundene våre til kundekveld. Kundekveldene er forskjellige. Noen ganger har vi åpent hus med omvisning i huset, andre ganger har vi manneqiunoppvisning, men alltid har vi mange gode tilbud i butikken denne kvelden. Vi er en stor gjeng av damer fra 20 til 80 år, alle veldig forskjellige, men samtlige med et glødende hjerte for fransk landstil, og interiør med særpreg.
Det skal være en opplevelse for deg som kunde å handle hos oss. Vi er eneste norske nettbutikk innen interiør som har sertifikat for Trygg Netthandel.
Landstil September 2011 050
Landstil September 2011 051
Landstil September 2011 058
Enten du bruker nettbutikken eller de fysiske butikkene ønsker vi å gi deg en spennde og anderledes interiøropplevelse!
Vi går langt for å gi deg det lille ekstra!

Landstil September 2011 060
(Tunikaen/kjolen på bildet UNDER var bare helt nydelig i virkeligheten, den var helt MIN STIL og står på ønskelisten min…)
Landstil September 2011 063
Håper du har kost deg med info og bilder fra Fam. Strand og deres butikk Landstil på Moi.  Bildene i innlegget er nye og varene er i butikken så fant du noe du vil shoppe så klikker du deg bare videre på linken til nett butikken deres:
Landstil nettbutikk           Facebook         Blogg
Så over til Give Awayen.
Landstil.no har sponset et gavekort på 500; til en av mine kjære lesere. BRA eller hva?? Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en hilsen i dette innlegget. Det blir 1 lodd for kommentar og 1 lodd for LINK til konkurransen med BILDET UNDER !!!! Alle kan være med, har du ikke blogg og ønsker å linke så kan du gjøre dette på Facebook. Legg da igjen facebook linken i innlegget her så jeg kan SE at DU har linket.
Trekningen blir 1 Nov….LYKKE TIL !
2011-09-06 September 2011
Da kan jeg ta helg og denne helgen blir også på hytta sammen med gutta våre på 12 og 14.. Ha en kjempefin helg alle dere som titter innom.
Tusen takk til Tone & Anette for sponsing av gave…
896AB7F4AA22029745868A765C6FB1C1

Populære innlegg